2.10.09

S’ha trencat el pacte de govern a Pallejà.

El pacte signat per Convergència i Unió i Entesa per Pallejà s’ha trencat.

És evident que la dinàmica de govern d’aquests darrers dos anys era insostenible, és evident que un pacte que tant sols tenia com objectiu un foscos interessos, despeses descontrolades, sous vergonyosos, tant sols ha servit per deteriorar el nostre municipi.

Pallejà no por estar en aquesta situació. En uns moments de crisi econòmica, quant les veïnes i veïns de Pallejà més necessiten el suport del seu ajuntament, aquest no pot estar enredat en trames fosques, contractacions poc transparents i greu descontrol.

És evident que Convergència i Unió no pot governar sense cap suport Pallejà, és evident que aquest pacte CIU i Entesa ha estat un dels períodes més foscos de la nostre democràcia i tant culpable és un com l’altre.

Recordo quant dijous passat l’equip de govern pretenia aprovar les contes municipals de manera irregular, el vot de la majoria de CIU i Entesa va donar per bons aquests comptes que sembla ser ara son el problema. Tot coneixien les irregularitats, tant sols nosaltres les hem denunciat.

Responsabilitat i transparència, tota la legislatura estem denunciant aquestes irregularitats, pro l’equip de govern no ha fet cas, ni Entesa ni CIU. Ara és el moment de treballar amb decisió per Pallejà, ara és el moment de demostrar que estimem el poble, no servirà intentar construir un altre cop equilibris estranys, Pallejà necessita un govern municipal fort i preparat, no podem permetre que aquesta legislatura segueixi així i hem de fe3r força totes i tots els regidors, no pensant amb quin és el nostre partit politics, hem de pensar en Pallejà.

Respecte, decisió i transparència, tenim d’obrir les finestres i deixar entrar la llum a l’ajuntament, obrir calaixos i armaris, deixar entrar un aire nou allunyat del vicis actuals i depurar les responsabilitats per la mala gestió i la manca de control. Pallejà necessita un esforç i el PSC té força clar el seu compromís amb totes les veïnes i veïns de Pallejà, tant els que ens han votat com els que no.

Qui vulgui treballar per fer d’aquest un municipi millor, té en el PSC un company, que defensi foscos interessos que no esperi rés de nosaltres, pro de pactes estranys per mantindre la poltrona o el sou.

2 comentaris:

F.CLEMENTE ha dit...

La historia no debe repetirse,y se tiene que saber la verdad de la gestión del equipo de gobierno en estos dos años.Conocer los contratos irregulares, concesiones oscuras y demás corruptelas.
No podemos consentir pasar página sin denunciar publicamente estos hechos.
La gestión municipal la han llevado a cabo entre los dos partidos, y son los dos, los que tienen la obligación de rendir cuentas a todos lo vecinos de Pallejà.
Como ellos estan por encima del bien y del mal creo que callarán.
Se tienen que depurar responsavilidades y los juzgados están para ello.

Francisco ha dit...

CiU ha gobernado codo con codo junto a Entesa y eran conocedores de irregularidades, corruptelas, desvíos de fondos, contrataciones a dedo de sus acólitos y demás asuntos turbios.
No vale decir que ahora se han dando cuenta cuando todo el pueblo lo sabia, ellos lo sabían y han cerrado los ojos, ellos han votado en contra en cuantas denuncias se han presentado a los plenos, CiU es tan responsable como Entesa, Ismael y Rubio han gobernado juntos, de tu a tu se pusieron el sueldo, de tu a tu han esquilmado las arcas municipales, de tu a tu se han “pulido” en esculturas amigas y gravas de colores los fondos del Plan E y de tu a tu deben salir del Ayuntamiento.
Una vez cesado Rubio y sus concejales, Ismael Álvarez y los suyos se deben de poner sus cargos a disposición del Pleno municipal, y si no lo hacen el resto de partidos deberían de reprobar al nuevo Gobierno Municipal, el Sr Álvarez debe de escenificar con su renuncia su responsabilidad en el desgobierno de Pallejá estos dos últimos años, y luego si el Pleno se lo permite tener la agallas de gobernar en solitario sin necesidad de apelar a la responsabilidad del resto de grupos municipales, cuando han sido ellos los primeros irresponsables.
Hacer lo contrario seria dar por validos los argumentos de CiU y certificar como valida la omisión de sus deberes cuando gobernaron junto Rubio.
El borrón y cuenta nueva no sirve, que salgan a luz cuantas irregularidades hallan y que el Sr Álvarez presente su dimisión por la ineficacia demostrada.