18.10.09

Responsabilitat a Pallejà.

Les veïnes i veïns de Pallejà tenen dret a gaudir d’un govern municipal fort i eficient. Es evident que aquest pacte d’Entesa i CIU ens està portant a situacions molt desagradables en els darrers temps. La dimissió del que tenia de ser alcalde per part de Convergència i Unió per fer un mal ús del telèfon mòbil, la situació de desordre generalitzat, contractacions, despeses no justificades, manca de criteri en diferents actuacions. La veritat es que més enllà de l’egoisme d’una o d’altre formació política, la situació generada per el govern municipal Entesa – CIU no podia continuar, el problema és que ara una part d’aquest govern s’ha quedat col·lapsat dins de l’Ajuntament de Pallejà.

Es evident que sempre respectarem a qualsevol persona, és evident que tothom te dret a voler ser Alcalde de Pallejà, pro també és evident que per ser alcalde hem de tenir resoltes en el pitjor del casos dos qüestions força importants. La primera un mínim de preparació i la segona un mínim de suport, la veritat és que amb tot el respecte, voler no és poder.

Pallejà necessita decisions, Pallejà necessita un govern fort i veritablement el Partit dels Socialistes de Catalunya tindrà una gran respecte institucional, no participarà en cap plantejament deshonest o justificat per rancúnies o discussions d’enamorats, que desprès de conviure més de dos anys, ara han decidit que no s’estimen tant com per seguir vivint junts, les veïnes i veïns de Pallejà no poden patir aquesta manca de seriositat.