14.10.09

Greus deficiències en els habitatges protegits de lloguer a Pallejà.



Les veïnes i veïns de Pallejà que van tenir la “sort” d’optar al lloguer dels habitatges de lloguer públic de la Ronda Santa Eulalia, estan patint un seguit de problemes molt preocupants, incrementats per la manca d’atenció de l’Ajuntament de Pallejà.


Els habitatges tenen greus defectes de construcció, quant plou l’aigua cau per les campanes de la cuina, els sorolls, greus escletxes en un edifici molt nou, calderes que cauen, etc. La manca de solució d’aquests defectes i l’abandonament de l’Ajuntament de Pallejà, perdut en les seves gerrer internes, deixa a les nostres veïnes i veïns en la més gran indefensió.


No tant sols parlem de queixes per la baixa qualitat en la construcció, també estan patint una greu indefensió en les condicions econòmiques, despeses comuns, IBI i altres despeses no previstes inicialment, han convertit aquesta concessió administrativa d’una parcel·la publica per construir habitatges assequibles, en un altre projecte ple de deficiències i mentides.


Un cop passat el tràngol del trencament del govern municipal, emplacem a l’equip de govern actual ha prendre mesures i exigir la rectificació del concessionari PROVIURE, empresa propietat de Caixa Catalunya. I els oferim el nostre suport en benefici de les veïnes i veïns de Pallejà.


Hem preocupa una cosa, fa mesos parlant de la construcció d’una gran residencia per la gent gran a Pallejà, aquesta residencia no serà publica, el que han plantejat és una sessió gratuïta dels terrenys a una empresa privada que gestionarà la residencia. Es això el que Pallejà necessita? Ens trobarem amb una situació similar de baixa qualitat del servei així com incompliment del preus aprovats?