14.8.09

“Puig recorre al notari per no haver de desmentir les reunions secretes amb el PP”

El secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat que “el senyor Felip Puig recorre al notari per no haver de desmentir les reunions secretes amb el PP”. Segons ell, “cal que CDC expliqui a la ciutadania de Catalunya quina relació té amb el PP”.

Zaragoza ha considerat que “no és suficient amb assegurar que la declaració notarial per no pactar amb el PP segueix vigent”, ja que en el seu parer “els contactes que dirigents de les dues formacions polítiques estan efectuant en secret van en la direcció totalment oposada”.

En aquest sentit, ha recordat que “cap dirigent de la federació nacionalista ha desmentit aquests contactes”. Per tot plegat, José Zaragoza creu que el secretari general adjunt de CDC confirma les reunions amb el PP amb la seva postura “poc clara”.

Una postura que, segons el secretari d'organització del PSC, es contradiu amb la de destacats dirigents de la federació nacionalista, com ara Josep Antoni Duran i Lleida. Així, el dirigent socialista ha recordat que ja durant la campanya de 2008 “el senyor Duran es va negar a anar al notari tal i com va fer Artur Mas el 2006”.

“A qui, ens hem de creure, a Felip Puig o a Duran i Lleida? Què amaguen els dirigents de CiU a catalans i catalanes?”, s’ha preguntat Zaragoza.