10.8.09

L’antic alcalde pateix el rebuig de les veïnes i veïns de Pallejà.



L’anterior alcalde de Pallejà és sent perseguit donat que esta rebent una gran quantitat de critiques de les veïnes i veïns de Pallejà que valoren de manera negativa la seva gestió. L’antic alcalde és sent perseguit segons diuen els seus col·laboradors.



És evident que la seva situació és desagradable, pro no respon a res més que l’efecte generat per una nefasta gestió, plena de decisions arbitraries i poc sensates i la traïció a un sentiment generalitzat de regeneració política, cap problema, l’únic fet preocupant és que devent de l’allau de critiques i rebuig públic evident, aquesta formació política vol culpar al PSC. Segons sembla la raó de les critiques que rep l’antic alcalde no és la seva manifesta ineficàcia i manca de respecte per el funcionament democràtic, no, la causa de les critiques és la feina que el PSC esta realitzant a Pallejà, segons diuen aquests ventres agraïts, la causa de les critiques rebudes per l’antic alcalde d’Entesa soc jo.



Sembla ser que segons Entesa, les veïnes i veïns de Pallejà rebutgen la gestió de l’antic alcalde per la meva actitud critica de la seva gestió i la ignorància d’aquest equip de govern de les nomes bàsiques de respecte a les institucions.



La veritat és que imagino que deu ser un intent de no voler acceptar que les veïnes i veïns de Pallejà han pogut valorar de manera clara la seva gestió i son conscients de que la seva gestió no és correcte, que perjudica el poble i als seus ciutadans.


En una situació d’oposició política diria això, de “dimiteixi Senyor Jose Antonio” pro la veritat és que no sembla necessari, donat que ja ha dimitit.