17.9.08

L'Ajuntament de Pallejà incompleix la llei.

L’Ajuntament de Pallejà incompleix la llei. Ara fa uns mesos l’anàlisi de les comptes municipals de l’any 2006 per part del PSC va generar el “cas Jordana”, amb la seva posterior dimissió.

Ara davant del tancament de les comptes de 2007, l’Ajuntament de Pallejà s’ha negat a entregar la informació sol·licitada per el nostre grup municipal. Que tenen d’amagar? Que els preocupa? Com poden uns responsables municipals incomplir la llei de manera intencionada? Sinó compleixen amb això que faran amb altres parts de la llei?

En fi, que el deteriorament rapit i evident d’aquest govern municipal, tan sols es pot amagar parcialment amb la feina i suport d’altres administracions, que gracies a elles es realitzen les obres del soterrament del tren, el nou camp de gespa artificial, o ens han prestat una especial atenció davant de la manca d’efectius de la nostre policia local.

Sol·licitem aquesta informació davant de les peculiars despeses que apareixen a les comptes. Més de 10.000 € en dietes, més 11.000 € en combustible, més de 8.000 € en fotografies o una despesa tant peculiar com “Treballs de retrat i retoc del Sr. Alcalde”

En fi, que alguna cosa tenen d’amagar quant prefereixen no complir amb l’obligació de lliurar la informació.