8.9.08

Res no ens distraurà del nostre objectiu

El viceprimer secretari del PSC lamenta “la pobresa d´arguments” i “el poc nivell” del cap de l´oposició, Artur Mas, i l´emplaça a “fer el que els hi sembli millor”

El viceprimer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha posat de manifest la voluntat ferma de mantenir la unitat fins el final per tal d´arribar a un bon acord de finançament, perquè “aquest govern i aquest president així ho han volgut”. Iceta ha assegurat, així, que “res no ens distraurà del nostre objectiu fonamental, que és aconseguir un bon finançament”. En la roda de premsa posterior a la Comissió Executiva, el líder socialista recordava que “és la primera vegada que es negocia amb unitat de totes les forces”. En aquest sentit, Iceta ha insistit que “només hi ha un interès: aconseguir un sistema just per Catalunya” i per això “treballem amb màxima eficàcia i mínim soroll” , ha afegit.

En referència a les darreres declaracions del líder de CIU, Artur Mas, el viceprimer secretari ha lamentat “la pobresa d´arguments del cap de l´oposició” i ha qualificat com “declaracions de poc nivell” les seves paraules. A més, ha volgut deixar clar que “una de les maneres de mantenir la unitat és no fer judicis d´intencions sobre les intencions dels altres” .

La Diada, també unitària

D´altra banda, la Comissió Executiva del PSC ha aprovat un Manifest amb motiu de la celebració de la Diada de l´Onze de Setembre d´enguany, un acte institucional “unitari” , segons Iceta. Al document es recullen el reconeixement i homenatge als catalans i les catalanes que van patir persecució per les seves idees i pel seu patriotisme; el compromís amb Catalunya per seguir treballant per fer una societat més lliure i segura; la reivindicació del desenvolupament íntegre de l´Estatut i l´obtenció d´un finançament just i on, tanmateix, es fa una crida a tota la ciutadania a participar en els actes de celebració de la Diada