30.1.12

Pallejà al límit de l’enfrontament social.




L’alcalde de Pallejà ha iniciat una greu deriva autoritària, molt probablement portat per la por de perdre el seu lloc de treball con alcalde i la nomina, pro també per l’evidencia de la seva pròpia incompetència, que genera l’incapacitat per comprendre el que es ser alcalde i quines son les seves obligacions.

Ara hem entrat en la persecució dels que tenim el valor de criticar la seva gestió. Com un dictador de pa sucat amb oli, comença  limitant l’aforament de la sala de plens de l’ajuntament per motius de seguretat, que no existien el dia de la seva coronació, perdo, volia dir elecció.

També denunciant  a l’Associació de Veïns de Pallejà per gosar criticar-lo per les injustificables i també injustes pujades d’impostos i taxes municipals aprovades recentment.

I per acabar a les regidores i regidors de l’oposició, amb una persecució sistemàtica i covard. Utilitza els mitigants que l’ajuntament posa al seu abast i paguem totes les veïnes i veïns de Pallejà, per insultar, injuriar i fer els atacs més bruts i barruers que s’han vist en aquest poble.

Els mateixos votants de CIU, formació que ell representa, expressen el seu disgust per un comportament tant miserable, que embruta el que tindria de ser el màxim representant del nostre poble i el converteix en una parodia, en el bomber piròman que acabarà provocant un greu enfrontament social per ignorància, per irresponsabilitat o tant sols per mala fe.

Estic segur que hem arribat al moment de generar exemplaritat i respecte,  i la tàctica d’atac i destrucció amb qualsevol mitja, tant sols genera més crispació i al final perjudica al conjunt de les veïnes i veïns. Alguns hem optat per posar l’altre galta i no respondre als atacs i als insults, pro al final, tot te un límit i el de defensa a la llibertat i l’honor de les persones, a de ser un valor intrínsec en la nostre societat i el defensarem amb contundència i amb tots els recursos de la democràcia.