24.1.12

DIJOUS DIA 26 DE GENER DE 2012 A LES 19 HORES. PLE MUNICIPAL ORDINARI DE L'AJUNTAMENT DE PALLEJÀ


ORDRE DEL DIA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE L’AJUNTAMENT PLE DEL DIA 26 DE GENER DE 2012.

A) Part resolutiva.

1. Aprovar, si escau, l’esborrany de l’acta corresponent a la sessió extraordinària del dia 22 de desembre de 2011.

2. Aprovació inicial, si escau, de la modificació del Reglament del servei de cementiris municipals.

3. Adhesió, si escau, al conveni entre el Departament de Justícia, la FMC i l’ACMC per programes de Rehabilitació i Justícia Juvenil.

4. Designació, si escau, de representants de la Unió General de Treballadors de Catalunya al Consell Municipal de les Dones de Pallejà.

5. Ratificació, si escau, de l’acord de Junta de Govern de data 15-12-2011 d’increment de tarifes d’ús del servei públic municipal de la piscina coberta i manteniment de la zona esportiva municipal de Pallejà.

6. Ratificació, si escau, de la Resolució d’Alcaldia 25/2012, de modificació de la composició de la Comissió Municipal de Delimitació Territorial de Pallejà.

7. Aprovació, si escau, de l’esmena a l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de la Palma de Cervelló i de Pallejà.

8. Aprovació, si escau, de l’esmena a l’acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Corbera de Llobregat i de Pallejà.

9. Aprovació, si escau, del Compte General de 2010.

10. Aprovació inicial, si escau, del Pressupost municipal de 2012.

11. Moció per la reforma i construcció del Mercat Municipal de Pallejà presentada pel Grup Municipal Socialista.

12. Moció del Grup Municipal d’Entesa per Pallejà per a l’arranjament i neteja del pati del cicle inicial del CEIP Àngel Guimerà, dels contenidors de brossa i de la parcel·la situada al carrer Mercè Rodoreda al costat del CEIP Àngel Guimerà.

13. Moció del Grup Municipal d’Entesa per Pallejà per commemorar el dia internacional per l’eradicació de la violència vers les dones.

14. Moció del Grup Municipal d’Entesa per Pallejà per a facilitar, fins a la construcció i/o adaptació de la pista poliesportiva amb accés gratuït a l’espai.

15. Proposició de rectificació acord de Ple de 28.07.2011 d’ampliació de la delegació de funcions en la Diputació de Barcelona.

B) Part de control dels òrgans de govern.

16. Donar compte de les resolucions de l’Alcaldia dels mesos de novembre i desembre de 2011.

17. Precs i preguntes.