20.4.09

Treballem força i amb força per Pallejà.


El PSC a l’Ajuntament de Pallejà vol expressar la seva preocupació per l’efecte que la crisi econòmica esta tenint en el nostre poble i lo malament que aquest govern municipal administra la situació.


Es evident que aquesta crisi afecta a tots els municipis, pro en el nostre cas, la manca de sentit comú esta generant situacions molt complicades que poden trencar la convivència de les veïnes i veïns de Pallejà.


Molts ciutadans de Pallejà estan afectats d’una manera o d’altre per la crisi, i seria tasca del politics, explicar quina mena de contractacions i acords poc transparents fa aquest ajuntament, donat estan generant greus enfrontaments entre famílies. El uns més propers al “poder” i els altres menys.


Potser ja no esperem res de l’actual govern municipal, potser tan sols que es produeixi la substitució a l’alcaldia, que l’Entesa nomeni alcalde al representant de CIU amb l’esperança que alguna cosa pugui millorar, pro si que tenim l’obligació de seguir treballant per Pallejà.


El que podrien fer alguns es seguir aquest exemple i deixar els insults i les mentides i més per el sou que cobren. Que no s’han donat conta de que estaven governant i que l’oposició som nosaltres no ells?. Be amb una mica se sort i responsabilitat, tornaran a ser oposició per molt de tems, per el be de Pallejà, que no mereix tantes tonteries.


Sort i esperança en el futur, perquè un Pallejà millor es possible.