2.4.09

El que diu Artur Mas ja no interessa a ningú.

José Zaragoza constata que el discurs "ple de mentides" del cap de la oposició el delata i l'invalida com a alternativa seriosa de Govern.

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat avui que "el que diu Artur Mas ja no interessa a ningú", un cop consultades les dades de l´audiència que va obtenir ahir el cap de l´oposició en la seva entrevista a TV3, una quota de pantalla del 10,5% amb 327.000 espectadors. "No són d´extranyar aquests números", ha afirmat Zaragoza, "el discurs ple de Mentides d´Artur Mas el delata i l´invalida com a alternativa seriosa de Govern, ningú el creu" .

Per argumentar aquestes afirmacions, Zaragoza s´ha remès a algunes de les declaracions de Mas durant la seva intervenció, com quan es va referir al deute històric d´Andalusia i va parlar de 3.600M€, una xifra per sobre de la real. "Perquè el que vol el senyor Mas ens enfrontar-nos amb altres comunitats" , ha sentenciat el líder socialista.

Zaragoza ha recordat que Mas proposa ara moderació salarial quan "el 2001, durant l´etapa del Govern Aznar, CiU va sumar els seus vots als del PP a Madrid per recolzar el decret de reforma del mercat de treball que afavoria els contractes temporals i la inseguretat laboral", i que ara defensa bonificacions per a empreses que no redueixin plantilla quan "sent conseller d´Economia va facilitar crèdits i avals a empreses que prèviament havien fet dràstiques reduccions de plantilla" .

El dirigent socialista també ha destacat que "mentre ara Mas defensa l´aval de l´Estat als Bancs durant el 2002, al costat d´Aznar, CiU es va abstenir en diverses mesures que volien modificar i augmentar el control del sistema financer com a conseqüència del cas BBVA". "I així podríem trobar força exemples, com quan afirma que l´Ajuntament de Sant Cugat paga els seus deutes a proveïdors a 30 dies i la realitat és que paga a 75 dies” , ha conclòs.