16.4.09

Cas Treball - “Aquesta sentència confirma que el Govern de CiU va nomenar un alt càrrec corrupte.

José Zaragoza reitera el respecte per les decisions de la justícia però recorda que un ex alt càrrec de la conselleria ha estat condemnat a quatre anys i mig de presó.

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha afirmat avui que “la sentència del Cas Treball confirma que el Govern de CiU va nomenar un alt càrrec corrupte i per això cal que Artur Mas, com a líder de la federació, demani disculpes als ciutadans”.

Zaragoza ha deixat ben clar el respecte absolut per les decisions judicials però ha afegit que “els fets estan provats i la justícia ha dit ben clar que hi va haver irresponsabilitats”. Pel dirigent socialista, “ha quedat provat que aquest cas no va ser una qüestió que afectés només Unió Democràtica de Catalunya, sinó que va ser un cas que va afectar el conjunt del Govern de CiU”.

És per això que Zaragoza ha instat Artur Mas a “ser solidari amb els seus socis, donar la cara i dir què va passar al departament de Treball de la Generalitat quan CiU governava, ara que s´ha demostrat que un ex alt càrrec de la conselleria ha estat condemnat a quatre anys i mig de presó”.

Pel dirigent socialista “ara que la justícia ha parlat, els dirigents de CiU que llavors ostentaven responsabilitats de Govern ha d´explicar als ciutadans quina responsabilitat van tenir en la designació de persones que van aprofitar-se de diners de tots”.