5.2.09

“Tremosa emula primer Braveheart i ara fa comentaris frívols al més pur estil Boris Izaguirre”

José Zaragoza destaca que, a la deriva sobiranista del candidat de CiU, ara se li suma la deriva neoliberal, amb els seus comentaris sobre l´escola pública.

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha destacat avui que Ramon Tremosa “ha volgut ser primer una mena de Braveheart abraçant consignes independentistes” i “ara ens soprèn a tots amb comentaris i brometes frívoles al més pur estil Boris Izaguirre”.

El dirigent socialista s´ha referit així a les declaracions avui del candidat de CiU a les eleccions europees assegurant que l´escola pública “no té glamour”.

José Zaragoza ha destacat que “a la deriva radical de Tremosa i de CiU se li ha de sumar ara clarament una deriva neoliberal sense complexes, de menyspreu pel sector públic”. Una actitud que, segons el secretari d´Organització dels socialistes catalans, “els delaten”.

Per Zaragoza, tot plegat és una mostra més de la “desorientació total” de Tremosa i dels dirigents de CiU als qui ha emplaçat a “prendre´s seriosament l´educació si és que es proposen prendre´s seriosament la defensa dels interessos de Catalunya”.