22.8.08

Sap greu tenir raó.

Fa molt que denunciem la manca d’efectius a la Policia Local de Pallejà, en el darrer ple realitzarem una pregunta a fi i efecte d’esbrinar per quina raó i quines mesures serien presses per garantir la seguretat necessària a les veïnes i veïns de Pallejà, davant de la clara manca de mitjans.

Aquest mati he pogut observar el resultat de la passada nit, aparadors trencats, un comerç amb vidres per terra i els seus productes espoliats, un comerç envoltat per cinta policial, perquè ningú prengui mal. Això es actuar sobre la ferida, pro no evitar el mal.

Que podem fer?

Especialment dolorós quant fa mesos que denunciem la situació i alertem del perill, es evident que a l’actual govern municipal els dona igual gairebé tot, evidentment les seves prioritats comencen per el sou, les vacances i la bona vida. De les veritables responsabilitats, res de res.

Es evident que la nostre Policia Local treballa de manera eficient, pro els humans tenim les nostres limitacions i davant de l’evident manca d’efectius no es pot fer res més i la manca de previsió dels actuals governants es gegantina.