27.11.07

Prou crispació.

Diumenge varem assistir a la convocatòria del Grup de Dones de Pallejà en contra de la violència de gènere, la veritat és que el motiu val qualsevol esforç, hem d’eradicar de la nostre societat aquesta lacra social, aquesta vergonya per tots els ciutadans responsables.

El nostre País, tan orgullós dels seus avanços, de la seva solidaritat i sensibilitat en molts aspectes, no pot permetre la bestialitat que representa la violència de gènere.

El Govern de l’Estat va aprovar la llei contra la violència de gènere, és evident que aquesta és la seva obligació i en Jose Luis Rodriguez Zapatero va complir el seu compromís, pro és obligació de tots els ciutadans de lluitar perquè aquesta llei sigui un instrument adient per impedir de manera ferma que el nombre de domes assassinades segueixi creixent. Ninguna més, cap més hem de permetre.

Potser per això, per l’important motiu de diumenge, és encara més vergonyós el comportament d’algunes persones de l’anomenada Entesa per Pallejà insultant i provocant als membres del PSC que participaren en aquest acte.

El respecte i la convivència van ser elements essencials de la nostre reivindicació i molt especialment en contra de la violència de gènere. Que son capaços de fer aquests individus amagats per la foscor? en una manifestació tan important i concreta com aquesta, donant sortida a la seva intransigència i a la seva covardia.

Les llavors de la violència, de l’enfrontament, no poden ser sembrades de manera tan irresponsable i és necessari que els responsables d’aquest partit, ara responsables municipals expulsin als elements fatxendes i diria que per el seu comportament feixistes, perquè pot ser el proper cop aquesta agressió tindrà resposta i la crispació pujarà un graó més en la nostre petita societat que és el nostre municipi.

Reflexionem tots perquè la convivència és un element essencial i la llibertat de discrepar és un element basic de la llibertat individual. La convivència a Pallejà està en perill per uns sapastres que ara és creuen autoritat municipal.