15.1.08

Nou any, nous objectius.

Iniciem un nou any, aquest 2008 desitgem que porti coses molt bones per totes les veïnes i veïns de Pallejà i que el nostre municipi pugui progressar tal i com estan fent els municipis de la comarca.

El proper 9 de març tenim una cita molt important amb les urnes, les Eleccions Generals que elegiran als nostres representants a les Corts i al Senat han de ser un exemple de participació.

Les ciutadanes i ciutadans de Catalunya i evidentment els de tot l´Estat escollirem als nostres representats en les més altres institucions i molt concretament al President del Govern.

Aquest quatre anys darrers han estat apassionants, es veritat que sempre apareixen problemes, però en conjunt el nostre país i molt concretament el pes de Catalunya i la capacitat de decisió dels nostres politics s'ha pogut incrementar de manera molt important.

Pot ser l´exemple més clar han estat Carme Cachón i Joan Clos, ministres d´aquest excel•lent govern, que ha treballat de manera seriosa, fugint dels enfrontaments i les provocacions d´una dreta representada per el PP i acaronada per CIU, que en cap cas a reconegut la seva derrota democràtica i clara.

Uns per la pèrdua de poder en el govern central i altres per que la seva joguina, la seva raó de ser segueix i seguirà per molt anys fora dels seus interesses partidistes i sectaris. La Generalitat de Catalunya torna ha ser el govern de totes les catalanes i catalans, deixant d´estar en mans de mercaders que com a únic objectiu han tingut el interès propi i dels seus.

Jose Luis Rodriguez Zapatero i l´equip integrat per totes les companyes i companys que formaran part de la candidatura del nostre partit son la veritable opció per el Govern de l´Estat i molt especialment per Catalunya, no deixem que CIU torni a tenir un xec en blanc que els permeti mercadejar amb els interessos de la població.

Necessitem un govern socialista fort a Madrid que ens permeti seguir avançant, recuperant el tems perdut per el govern del PP i CIU, Catalunya no pot estar en mans dels que menteixen, ens venen o simplement ens menyspreen, Catalunya votarà socialista i farà això en veu alta i amb convicció.

Per les nostres escoles, per la sanitat, per les infraestructures, per el joves, per la gent gran, per tots, aquest 2008 tindrem de parlar clar i català a les urnes votant PSC, votant Carme Chacón i totes les companyes i companys que com nosaltres volem el millor per el nostre país.Bon any nou i defensem amb el nostre vot els interessos de tots.