30.8.06

Per fi, es veu el final del desgovern de Pallejà.














Ha arribat l’inici del darrer curs polític d’aquesta legislatura municipal, aquest setembre es l’últim setembre del govern tripartit integrat o més be diria desintegrat per Convergència i Unió, Partit per el Desenvolupament de Fontpineda i Esquerra Republicana.

Un govern dèbil, que ha demostrat dia a dia la seva incompetència i la manca de sintonia i de projecte comú dels seus integrants. Un únic objectiu els a mantingut més o menys associats, el de mantenir les cadires i els sous, el d’estar seguts en un lloc que requereix moltes virtuts que ells no han sigut capaços de demostrar.

Fent una mica de memòria aquesta legislatura ens genera per una part entusiasme, donat el treball realitzat per el Grup Municipal Socialista, més d’un centenar de mocions i moltes d’elles aprovades.

La urbanització del Carrer Joan Maragall, la instal·lació de plataformes per reduir la velocitat dels vehicles, ajuts per a la millora dels habitatges, assistència per a la gent gran, etc. Més de cent mocions raonades, treballades i defensades davant del desgovern en el que Pallejà ha viscut i esta encara patim.

Sempre hem defensat que el nostre es un excel·lent municipi per viure, que te moltes virtuts, pro també estem convençuts de que encara pot ser millor, i amb un Govern Socialista això serà evident.

Tinguem il·lusió per els pocs mesos que resten per finalitzar aquesta situació de caos municipal, i pensem molt seriosament que no podem perdre quatre anys més, els nostres fills, la nostre gent gran, els nostres joves i en conjunt totes les veïnes i veïns de Pallejà no es mereixen aquest desordre.

El 27 de Maig de 2007 serem convocats a les eleccions municipals i aquesta data serà l’inici d’una nova etapa per a Pallejà, tinguem convicció tots amb el nostre vot i decidim de manera clara que torni la il·lusió a Pallejà.