3.8.06

Museu del gual.





















Organitzat per l’Ajuntament de Pallejà i amb la inauguració solemne del nostre Alcalde Jordana, podem gaudir d’una mostra de guals al nostre municipi.

En només 50 metres i en un mateix carrer, podreu observar una varietat impressionant de solucions urbanístiques, que demostren la poca atenció de l’Ajuntament per el manteniment de la via publica.

Aquesta mostra que estarà oberta el que resta de legislatura, pot ser visitada les 24 hores del dia al Carrer Atlántida del nostre municipi.

Un cop més, amb la gestió de l’actual equip de govern, Pallejà es un referent a la Comarca i rebrà visitants d’altres municipis, acostumats a que en el seu poble, la via publica s’ordena, es normalitza i es fa manteniment, no com a Pallejà.

Legislatura 2003 – 2007, de victòria en victòria fins a la derrota final.

1 comentari:

Arnau Ramírez Carner ha dit...

Imagino quin deu ser el partit de l'alcalde. A Sant Feliu de Codines ens passen coses similars. No se com deu anar el tema dels guals, però el manteniment dels carrers, per exemple, és nul. He penjat un parell d'imatges al meu bloc que ho proven i un parell més de la gestió del porta a porta. És depriment.

Salut o socialisme!