2.8.13

El perill d’apropiar-se del mèrits i no voles assumir les responsabilitats.

L’atur a Pallejà puja en el mes de Juliol, un més en que la tendència es a la baixa i tothom calla. Quant baixa l’atur els politics treuen pit apropiant-se del mèrit, pro quant l’atur baixa la culpa mai es seva. Ningú vol assumir la seva responsabilitat.

Els darrers mesos veiem com l’Alcalde de Pallejà es donava cops al pit dient que l’atur baixava al municipi i que ell treballava molt per aconseguir-ho. Que ha passat aquest més? Potser està de vacances?

Pallejà te un percentatge d’atur superior al de municipis com Beges, Castelldefels, Castellví de Rosanes, Collbató, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, La Palma de Cervelló, Sant Climent del Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

Per cert, sabeu quin es el municipi que te més atur de la Comarca del Baix Llobregat, Sant Vicens dels Horts amb un 20% i trobem a l’altre extrem a Sant Just Desvern amb un 10%, potser el seu alcalde esta més pendent de les veïnes i veïns del seu municipi, que no l’Alcalde Jonqueres, que te de salvar constantment als seus socis Convergents.


Ara, a les veïnes i veïns de Sant Vicens dels Horts, no els preocupi, la culpa es de Madrid, Madrid els roba. Als de Sant Just, Madrid probablement Madrid els roba menys. Potser ni l’alcalde Perpinyà es tant bo, ni l’alcalde Jonqueres tant dolent, pro aquest es el problema d’apropiar-se dels mèrits i no voler reconèixer els fracassos, pensant que les ciutadanes i ciutadans no tenen criteri.