3.2.11

La primera vegada que m'enganyis serà culpa teva, la segona vegada que m'enganyis serà culpa meva.

Algunes vegades em sembla incomprensible l'actitud d'alguns partits polítics a Pallejà. Com pot ser que després de plantejar una campanya de mentides i després de quedar al descobert, alguns encara pensen que l'engany i la mentida serveixen per guanyar vots?

Alguns es venien com el canvi a Pallejà, però quan el canvi va ser possible, van preferir un bon sou i poc treball, oblidant-se dels interessos de les veïnes i veïns de Pallejà. Para justifiquen aquestes coses, doncs molt fàcil, culpar a uns altres. Segons sembla la culpa de no arribar a un acord amb el PSC, no va ser seva, suposo que es van veure obligats a acceptar un pacte amb CIU, així com cobrar uns sous i presentar unes dietes i tiquets de gasolina i tot això per força. Estranya manera de defensar els interessos de Pallejà.

Ara ens apropem ràpidament al principi de la campanya de les eleccions municipals i els pregoners de l'absurd, tornen a sortir. És evident que el soroll que generen, no silencia el clam de la veritat, ni la vergonya de la seva mala gestió, però mira que són molestos i fins i tot a una mica tristos.
 

Possiblement estan convençuts que les persones que els voten són persones sense criteri i això evidentment no és veritat. Tal com deia Albert Einstein, El món no està en perill per les males persones sinó per aquelles que permeten la maldat”.

El sentit comú ha d'imperar i hem de plantejar una campanya honesta i respectuosa. Il·lusionant i que faciliti a les veïnes i veïns de Pallejà la informació necessària per prendre un decisió i valorar que opció garanteix una millor gestió del nostre poble. Evidentment el PSC a Pallejà, com sempre, platejarà una campanya neta amb el rival polític, que no enemic i en la qual aplicarem la nostra major virtut, el sentit comú.

Un Pallejà millor és possible i tots junts ho farem possible.