17.11.10

Com sabem que som intel•ligents?


Un cop més em trobo davant d’un ordinador escrivint un article del PSC per aquest butlletí municipal, L’Adroc. Un cop més, intentant comunicar missatges interessants en els 1.400 espais autoritzats.

No dubto de la seva utilitat informativa, però seria igualment útil amb menys fotografies a color o amb un paper de més baixa qualitat, i evidentment seria més barat. Aquests diners els podríem utilitzar pel que veritablement és necessari: serveis a les persones, més neteja, algun policia més, i tantes i tantes coses que necessita Pallejà i les seves veïnes i veïns.

Penseu que amb el que costa aquest butlletí, pagaríem el sou d’un Policia Local diversos mesos. Em disgusta que davant d’una situació econòmica tan preocupant, CIU no sigui capaç d’entendre que és del tot necessari canviar la manera de gestionar l’Ajuntament.

Que aquest desordre i la improvisació dels darrers anys, ens han portat a la situació actual. I aquesta irresponsable manera de gestionar, no solucionarà cap dels problemes, en tot cas els farà més i més seriosos encara.

Els models antics no serveixen, són la raó de tots el mals actuals. Estic llegint un article d’Eduard Punset que fa una pregunta molt interessant. Com sabem que som intel·ligents? I respon: Es mesura per la nostra capacitat de canviar d’opinió i de preveure el que passarà. Habilitats imprescindibles per sobreviure. Per quina raó no fan l’exercici?