8.4.08

La denúncia realitzada pel Grup Municipal Socialista genera la primera dimissió a Convergència i Unió.

El Regidor d’Urbanisme, Planificació Urbanística, Governació, Comunicació i Participació Ciutadana, el Sr. Josep Jordana i Grau, també Primer Tinent d’Alcalde i futur Alcalde a raó del pacte d’Entesa per Pallejà i CIU, ha presentat la seva dimissió de tots els càrrecs per la denúncia realitzada pel Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de Pallejà per la mala utilització del telèfon mòbil pagat per l’Ajuntament.

També ha fet l’abonament d’un import superior als 8.000 Euros gastats en trucades a telèfons de tarifació especial. Fins els darrers dies.

Aquesta dimissió ha estat produïda per la denúncia del Grup Municipal Socialista davant de la passivitat dels socis de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Pallejà, Entesa per Pallejà, en no controlar el desordre dels darrers anys i que amb aquest pacte de govern Entesa - CIU segueix produint-se, com han demostrat el fets denunciats.

Encara més greu és la situació, ja que a raó del pacte, el Senyor Jordana tenia que ser l’Alcalde de Pallejà els darrers dos anys de legislatura.

No obstant això, el Grup Municipal Socialista confirma que la depuració de responsabilitats no ha finalitzat i que seguirà treballant per aconseguir una veritable transparència en la gestió de l’Ajuntament, per demostrar que la seva feina d’oposició defensa els interessos de les veïnes i veïns de Pallejà, els quals l’actual pacte de la fam no defensa.

2 comentaris:

Carmen G.M. ha dit...

Sr. Garcia:

¿se pueden hacer comentarios a sus artículos?

Sepa, antes de nada, que no soy votante socialista, pero creo que todos tenemos derecho a expresar nuestra opiniones sobre su opinión ¿verdad?

espero su respuesta. gracias

Francesc Garcia ha dit...

Evidentemente, la expresión libre y respetuosa de la opinión individual, debe ser un derecho primordial.

Atentamente,

Francesc Garcia i Guinart.