22.4.08

Agraïments al Senyor Oriol Nel.lo.

El dilluns dia 21 d’abril, es va celebrar a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat una xerrada de presentació de l’Avantprojecte de la Llei d’Urbanitzacions, que actualment esta cobrint els darrers tràmits per la seva aprovació.

El Senyor Oriol Nel.lo i Colom, Secretari per a la Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, va explicar clarament el conjunt de la Llei, la seva importància per a les 1.000 urbanitzacions que existeixen a la Província de Barcelona i la clara aposta del nostre govern per solucionar els problemes de més de 250.000 habitants que actualment resideixen en aquestes zones residencials de baixa densitat.

Moltes d’aquestes urbanitzacions estan implantades a la nostre comarca i necessiten el suport del Govern de la Generalitat, donat que en molt casos els ajuntament no tenen suficients recursos econòmics o tècnics per desenvolupar les solucions necessàries.

Molt probablement aquesta llei serà aprovada definitivament aquest hivern i es convertirà un eina fonamental per equilibrar el nostre territori.

Nomes voldria agrair al Senyor Oriol Nel.lo la seva claredat en l’exposició i l’esforç en treballar de manera decidida per la millora del nostre País i ara toca als ajuntaments preparar encara més les seves propostes a fi i efecte d’aprofitar els ajuts que preveu la llei.