1.6.07

Gracies a totes i a tots per la vostre confiança.

Com publica El Far la política a Pallejà es curiosa. Fa tems que sentim parlar a moltes veïnes i veïns de Pallejà del canvi necessari al nostre ajuntament, fa tems que diem que el PSC serà decisiu en aquest canvi i finalment s’ha complert la predicció o potser el desix.

El Partit dels Socialistes de Catalunya ha doblat el numero de regidors, pràcticament empatant amb l’Entesa que havia estat la força més votada les anteriors eleccions i finalment un pacte dels dos partits d’esquerres permet tenir majoria absoluta que donaria el tan desitjat canvi a Pallejà.

CIU amb tot l’esforç de mitjans desplegats a la campanya, algun d’aquests públics, aconsegueix un bon resultat, pro no te cap combinació per continuar governant, a no ser que pacti amb Entesa o el PSC. Tot l’esforç, tota la despesa econòmica, no ha servit de res.

Potser per la meva manera de viure la política, per las ganes de que no es produeixin crispacions ni veritables enfrenaments, més enllà del fet de defendre cada partit el seu programa, potser per el meu pensament de que finalment tots som veïnes i veïns de Pallejà i que una campanya política no justifica l’agressivitat i les mentides que alguns partits han utilitzat durant aquest període, jo hem sento reconfortat.

Una mica com quant un mira una pel·lícula, on el dolent sempre es surt amb la seva, pro que al final, guanyen els bons i no voldria fer una separació entre bons i dolents, tots tenim dret ha defensar la nostre manera d’entendre el poble i la política, pro alguns límits no es poden creuar i algú molt concret els ha superat.

Ara arriben els dies dels pactes, de les reunions, d’amagar les cartes, de deixar-se estimar, pro algunes actuacions han deixat rastre en el ànim i desitjaria que en pocs dies, aquestes persones que han actuat malament, pensin el mateix que nosaltres, que al final no tot val per guanyar, que existeixen uns límits i no es poden creuar, perquè desprès d’aquesta frontera, no existeix la recompensa.

El PSC l’única força política del municipi que porta dos legislatures creixen, guanyant la confiança de les veïnes i veïns de Pallejà, la força que ha treballat més, que ha presentat un veritable programa electoral i ara pot estar al govern.

Potser no era aquest l’únic objectiu, pro es molt satisfactori observar com cada dia, guanyes més confiança i més suport electoral i com en aquests moments s’obra la possibilitat de complir amb el nostre programa i aquest serà el nostre objectiu, complir de manera escrupolosa amb les propostes que portava el nostre programa electoral, complit amb el compromís ratificat amb les quasi 1200 persones que ens han votat.

Imagino que en pocs dies les veïnes i veïns de Pallejà sabran qui forma part del nou equip de govern, amb quines responsabilitats i amb quins objectius. Els nostres ja els coneixeu, complir amb el programa electoral i aconseguir que Pallejà sigui un millor municipi, el millor de Catalunya, per néixer, per créixer, per conviure.

Gracies a totes i a tots per la vostre confiança, sigui quin sigui el resultat de les negociacions i dels pactes, puc garantit que complirem amb el nostre compromís.