13.6.07

El PSC ofereix l’Alcaldia a l’Entesa.


Encara que amb un resultat molt ajustat i amb la intenció de que el canvi arribi a Pallejà, el PSC ha ofert els quatre anys d’Alcaldia al candidat de l’Entesa, entenent que desprès de molts any lluitant per un veritable govern d’esquerres a Pallejà, aquest era finalment una realitat.

El PSC sempre a primat un clar interès per aconseguir tirar endavant el seu programa, recolzat per moltes dones i homes de Pallejà, que amb aquest resultat estan il·lusionats perquè un aire nou entri al govern municipal, renunciant als nivells de compensacions econòmiques que han estat habituals.

No obstant això, el PSC no està disposat a que amb aquesta majoria es mantinguin situacions com les produïdes els darrers tems i molt especialment en la transparència de les contractacions i en les retribucions dels càrrecs públics.

Per tant i encara que les diferencies amb l’Entesa han estat importants, entenem que el mandat de les veïnes i veïns de Pallejà esta molt clar, un govern amb noves il·lusions i amb noves idees, més enllà dels interessos particulars de cada grup o de cada regidor.

Si aquest pacte no es produeix, no serà per la manca d’esforç del PSC que ofereix el vot dels seus quatre regidors a l’Entesa, per iniciar un camí il·lusionant per tot Pallejà, deixant molt clar el camí marcat per els resultats electorals.

El que tingui de produir-se es produirà i finalment les veïnes i veïns de Pallejà podran valorar qui treballa amb transparència i decisió i qui per altres interessos. En el cas de que es produeixin altres pactes que rebutgin el suport del PSC les veïnes i veïns de Pallejà sabran valorar el perquè i el tems i Pallejà decidirà.