26.3.07

Les mentides no serveixen per mantenir el govern.

Les mentides no serveixen per mantenir el govern.

L’Ajuntament de Pallejà ha perdut el temps durant aquesta legislatura, ha demostrat veritables problemes de gestió, discussions internes i tota una colla de despropòsits que han afectat a les veïnes i veïns de Pallejà.

Ara, a 60 dies de les eleccions municipals, ens castiguen amb butlletins on expliquen una acció de govern inexistent, basada en la falsedat i l’engany, falsejant contes, actuacions i venent projectes que no han estat executats.

Per altra banda, en expliquen coses que, segons ells, faran els propers anys si segueixen a l’ajuntament. Si en quatre anys no han estat capaços, per què hem de creure que podran fer-ho en quatre més?

La pèrdua de recolzament de l’Alcalde Jordana es evident, està al carrer, les veïnes i veïns de Pallejà expressen el seu disgust per la pèrdua de qualitat, de transparència i de capacitat de gestió del nostre govern municipal. L’únic que no reconeix el seu fracàs és el propi Jordana, però només cal parlar amb les persones que ens envolten per comprovar que les coses no funcionen.

L’única opció que plantegen per Pallejà és fugir cap endavant, intentar mantenir el seu poder més enllà del veritables projectes o de la seva nul·la capacitat de gestió.

És veritat que Jordana ha fet coses: permetre un altre àrea de servei en situació irregular com l’anterior, construir amb les subvencions de altres administracions una sala polivalent que costarà mil milions de pessetes y que encara no saben com es gestionarà i per a què servirà. Això si, l’únic que saben és que intentaran inaugurar per Sant Jordi, encara que la llei prohibeix aquests actes dins del període electoral.

Hem de canviar, hem de tenir un govern municipal per a totes i per a tots, i això es PSC, això significa aquest projecte, il·lusió i treball.