7.6.06

Pallejà, per el Si a l’Estatut.


Les ciutadanes i ciutadans de Pallejà han de demostraran el proper dia 18 de Juny el seu compromís amb l’Estatut amb una participació exemplar.

Desprès de tants mesos de debat, finalment ens trobem davant d’un moment històric, tan històric com aquell Estatut d’Autonomia que reivindicàvem fa molts anys amb el crit “Llibertat, Amnistia i Estatut d’Autonomia”.

Aquell esperit de la societat Catalana, a de mostrar de manera clara el nostre compromís per el progrés de Catalunya i en el seu conjunt de l’Estat.

El model de les Autonomies, ha demostrat una eficiència incomparable, contribuint de manera clara al progrés de tota la societat i aquest nou Estatut ens permetrà assolir un nivell d’autogovern i prosperitat adaptat als tems actuals.

Davant d’una postura reaccionaria i pràcticament violenta del PP, les ciutadanes i ciutadans de Catalunya valoraran les millores que significa aquest nou Estatut i l’esforç que ha significat tant per el PSC com per el Govern de l’Estat, que en la figura del President Jose Luis Rodríguez Zapatero ha tingut de suportar una campanya molt dura de les forces més reaccionaries, encapçalades per el “trio calavera” Rajoy, Acebes i Zaplana.

Les millores en finançament permetran millorar els serveis més sensibles i que afecten a la majoria del ciutadans, la seguretat, sanitat, habitatge, educació, es reforçaran per un nou marc de relació.

Evidentment hem de votar i hem de votar Si, per els nostres fills, per la nostre gent gran, per a tots. I per demostrar al PP que el seu discurs pertany a altres èpoques dictatorials afortunadament superades i que les ciutadanes i ciutadans de Catalunya tenen veu i vot i saben fer servir.