6.6.06

La intel•ligència del líder mundial.









Recordo una frase de la pel·lícula APOCALIPSE NOW, on es justificava la bogeria d’un personatge amb el fet de havers criat en un suburbi i que la llum i l’espai de Vietnam l’avien trastocat.

Aquesta comparació fèiem amb en Jose Maria Aznar, un home mediocre, que no tenia coneixement del mon, sentir·se un líder mundial el havia tornat boig.

Aquest efecte es produeix en persones poc intel·ligents, que la seva pròpia ignorància no els permetés esbrinar que no tenen raó, que existeixen altres valor més importants i més sòlids que l’aplicació del poder de la força o el comportament reaccionari religiós.

Bush amb les seves limitacions mentals a demostrat ser un perill per la resta de la humanitat, no tan sols per els països que pot atacar directament, sinó també per els seus propis conciutadans.

El dret a la privacitat, a la presumpció d’innocència i ara a l’igualat entre les persones més enllà del seu sexe o condició han estat trepitjats per aquest individu, amb la complicitat d’uns col·laboradors, més propers a una secta satànica que al neoconservadorisme que ells propugnen.

Penso que la societat Americana no permetrà més retrocessos en els drets de les persones i que la intenció d’aquest president de prohibir els matrimonis de persones dels mateix sexe, ja vigent en molts estats del EEUU no prosperarà.