3.6.06

El PP acorralat per la seva pròpia estratègia d’enfrontament.


El Partit Popular esta descobrint que les mentires, tard o aviat deixen de ser útils i es tornen en contra dels seus emissors.

Evidentment els Populars no han acceptat la seva derrota electoral la dreta i en aquest cas la dreta mes reaccionaria, pensa que el poder es seu i que l’esquerra sempre guanya per alguna cosa aliena al normal, podant en dubte els processos democràtics, que en el seu discurs fan veure que defensen.

El Govern Socialista encapçalat per en José Luis Rodríguez Zapatero, esta demostrant eficiència i compromís amb una manera d’entendre l’Estat Espanyol, més moderna, més solidaria i evidentment més respectuosa amb el funcionament democràtic, aconseguint que les ciutadanes i ciutadans dels nostre país, apreciïn una gestió molt favorable.

El procés de l’Estatut, complicat pro desenvolupat amb un escrupulós respecte de la Constitució Espanyola i les normes de convivència, la Llei d’Ensenyament, la Llei contra la Violència de Gènere, la de les persones amb Dependència, i tantes altres, estan posant l’Estat Espanyol en el Segle XXI finalment.

El contrast es evident amb els darrers anys de Govern Popular, autoritari, reaccionari i ple de casos de corrupció, contrasta de manera clara amb els dos anys de Govern del company ZP. Els ciutadans perceben que aquest govern te paraula, sensibilitat i respecte, i el contrast els esta destruint.

Diuen que quant el teu rival s’equivoca es millor no distreure el seu error, i en cas del procés de pau, el PP entén que aquest triomf dels Socialistes i del conjunt de la població, no el poden permetre.

Ens posaran pals a les rodes, no als socialistes, sinó a totes les ciutadanes i ciutadans que estan il·lusionats amb la perspectiva de finalitzar amb el terrorisme d’ETA, intentant que les solucions tinguin tots els entrebancs possibles, el seu discurs es descompon de manera immediata al veure el resum de la gestió del Govern Socialista.

Parlant de triadors en el procés encapçalat per el Partit Socialista, potser no recorden que aquest govern representa a la majoria de les ciutadanes i ciutadans de l’Estat Espanyol, i que ells un cop més estan sols, instal·lats en la mentirà, el insult i la crispació.

Hem recorden aquella anècdota de fa molts anys quant una tempestat al Canal de la Manega va inutilitzar els cables telefònics entre Anglaterra i Europa, els titulars de la premsa Anglesa deien de bon mati “Europa aïllada”

Senyor del PP, no es distreguin, segueixin donant suport a persones com Zaplana i Acebes, que així aconseguiran el seu objectiu, representar a l’extrema dreta més casposa i reaccionaria.