14.8.12

El Síndic de Greuges accepta a tràmit l’escrit del Grup Municipal Socialista, denunciant la mala praxis de l’Ajuntament de Pallejà.



L’Ajuntament de Pallejà no lliura la documentació sol·licitada en la que es confirmen diverses contractacions irregulars, que perjudiquen greument els interessos el nostre ajuntament.

Un cop més, l’equip de govern integrat per CIU, PDF i JA Pallejà incompleixen les seves obligacions, tan en els procediments de contractació de diversos proveïdors de l’Ajuntament de Pallejà, com l’obligació de donar resposta als escrits del Grup Municipal Socialista i del seu portaveu Francesc Garcia Guinart.

L’amiguisme i la manca de respecte per el que preveu la llei, ens han obligat a sol·licitar la intervenció del Síndic de Greuges, així com altres accions legals que en poques setmanes informarem i que cerquen l’objectiu d’exigir el compliment de la llei.

CIU, PDF I JA Pallejà, instal·lats en la subsistència econòmica, instal·lats en el nepotisme i en la incultura democràtica.