19.3.12

L’Ajuntament de Pallejà perpetra l’aprovació del pressupost municipal



En el Ple Municipal del dia 12 de març, l’equip de CIU, PDF i JA, ha perpetrat un nou pressupost municipal injust, desequilibrat i que s’oblida de les necessitats de les veïnes i veïns de Pallejà. Sous i serveis més de 7.700.000 €. 

Transferències i despeses bancàries mes de 1.900.000 €. 

Inversions 3.008 €. 

Generació de jocs de treball 0 €. 

Recuperació de l’activitat econòmica 0 €. 

9.800.000 € i no els queden diners per atendre la situació actual, arribant a més de 1.100 els aturats a Pallejà i les regidores i regidors de l’equip de govern mirat a un altre lloc.

La Generalitat decideix treure les beques menjador a 6.852 famílies del Baix Llobregat, molts d’ells de Pallejà. Quina poca vergonya. El deteriorament d’aquest govern municipal es molt greu, s’ha tancat en si mateix i a qualsevol proposta o comentari, respon amb agressivitat, amenaçant, insultant i mentint, un mal exemple per tots.

 Una demostració del que no a de ser un govern municipal, perquè l'ajuntament no es una taberna, encara que l’alcalde s’entesti en demostrar que ha perdut el nord i s’ha oblidat de les seves promeses de campanya.

El Grup Municipal Socialista defensa un altre manera de fer política, per les veïnes i veïns i atenent  les seves necessitats. Hem de generar ingressos i no supeditar sempre les necessitats econòmiques a l’augment del impostos, Pallejà no pot suportar més impostos.