16.10.11

CIU repercuteix la seva mala gestió pujant els impostos a les veïnes i veïns de Pallejà.



Fa uns anys, l’Ajuntament de Pallejà va aprovar la inclusió de la taxa per la recollida d’escombraries dins de l’IBI.

En aquests darrers vint i tants anys, CIU a tingut l’habilitat de mantenir-se en el poder. Quant ha estat necessari pactar al el Partit per el Desenvolupament de Fontpineda, així ha estat. També va governar amb Esquerra Republicana de Catalunya, fins que aquesta formació política va desaparèixer a Pallejà.

L’anterior legislatura va ser força interessant, CIU va governar dos anys amb Entesa i dos anys amb el Ja Pallejà i el Partit per el Desenvolupament de Fontpineda.

En aquest temps el PSC ha fet força feina des de l’oposició, la seva denuncia per la mala utilització del telèfon mòbil, va fer dimitir a l’anterior alcalde Convergent i també, el suport i la responsabilitat del PSC, va permetre que les treballadores i treballadors de l’ajuntament seguissin cobrant el seu sou, davant de la greu situació i l’incapacitat de l’equip de govern d’aprovar un pla de sanejament.

Ara CIU, com sempre, han preferit socis més fàcils de dominar, el Partit per el Desenvolupament de Fontpineda, que ha permès de manera continuada, que totes les partides d’inversions o subvencions previstes per el barri, servissin per pagar les factures de CIU, generades per la seva mala gestió i no arribessin al seu destí original.

O el Ja Pallejà, que amb un sol regidor, valora més la dedicació del seu càrrec com un feina estable, que no pas el que veritablement fan per Pallejà i per una millor manera de gestionar, perpetuant la incompetència i el caciquisme.

Una pena observar com Pallejà perd oportunitats, con ara CIU, PDF i JA Pallejà porten al proper ple municipal del dijous dia 20 d’Octubre la creació, error, la aplicació de la taxa de recollida d’escombreries, per un import mig de més de 100 Euros per habitatge, 100 Euros son molts diners en un moments de crisis i preocupació per la societat en que vivim. Com sempre l’única solució de CIU es pujar el impostos i repercutir la seva mala gestió en les veïnes i veïns de Pallejà.

Qui vulgui, pot venir a la sala de plens de l’Ajuntament de Pallejà, el proper dijous dia 20 a les set del vespre.