10.10.11

CIU, PDF i JA, aproven a Pallejà la pujada de preus en l’Escola Bressol Municipal l’Espurna.



L’Ajuntament de Pallejà governat per CIU, PDF i JA, governa amb arrogància i despotisme. En el darrer Ple Municipal no van acceptar les mocions presentades per urgència per l’oposició i van rebutjar parlar de qüestions com el tancament del Casal d’Avis, la manca de neteja en diverses zones del nostre municipi i altres problemàtiques força importants per Pallejà.

En canvi, les regidores i regidors d’aquest Equip de Govern, van votar a favor de l’augment de les tarifes de l’Escola Bressol Municipal l’Espurna, un 3,3% més pagaran les famílies que portin als seus fills a l’escola bressol municipal.

Lògicament el Grup Municipal Socialista va votar en contra d’aquesta proposta, al considerar que en aquests moments de crisis, no podem repercutir a les veïnes i veïns de Pallejà la mala gestió dels darrers de 20 anys de governs de CIU, amb la complicitat d’Entesa i actualment de PDF i JA.

Fa quatre dies en la campanya electoral, l’alcalde venia el nou projecte de construcció d’un Casal d’Avis, Centre de Dia i Residencia per la Gent Gran, ara pensen tancar el Casal d’Avis existent els festius i de construir un de nou, ni parlar-ne. Quina vergonya, o més ben dit, quina poca vergonya tenen.

El PSC esta segur que Pallejà necessita una nova manera de gestionar el poble, orientada en les persones i amb responsabilitat, eficiència i treball, politics que visquin per Pallejà i no visquin de Pallejà.