13.12.10

Temps d’esperança.


L’aprovació del Pla de Sanejament es un primer pas per intentar solucionar els problemes econòmics de l’Ajuntament de Pallejà. Amb aquesta aprovació, apaguem l’incendiï generat de la mala gestió i el malbaratament dels recursos, ara toca reconstruir un futur viable i respectuós amb les veïnes i veïns de Pallejà.

El Grup Municipal Socialista ha donat suport per responsabilitat a un pla que hem aconseguit millorar amb les nostres aportacions, evitant així el col·lapse econòmic de Pallejà, que potser alguns sapastres haurien volgut.

Estar a l’oposició no es fer mal al poble per interès electoral, alguns que abans pagaven factures i signaven despeses sense mirar res de res, ara no estan d’acord ni de que surti el sol cada matí.

Una autentica vergonya, les mentides, insults i amenaces els tornaran al cau del que no tindrien d’haver sortit mai, llàstima el mal que aquesta legislatura de “pactes de la fam” han fet a Pallejà. Per aquesta raó, el PSC aporta estabilitat i serietat i mira per Pallejà i te la millor proposta de futur el poble.

Responsabilitat en la gestió, amb il·lusió construirem un poble amb més oportunitats de treball, amb més atenció per els que la necessiten i del que totes i tots ens sentirem orgullosos, fem un Pallejà millor.

Defensarem la convivència, el respecte i la justícia. Una Pallejà més net, més segur, més respectuós, el Pallejà que totes i tots desitgem. Amb respecte, pro també amb decisió, amb el PSC.