27.12.10

Carta oberta al President Montilla. 27 de desembre de 2010.

Apreciat President, apreciat company, voldria trametre’t el més sincer dels agraïments per la feina feta, per la seriositat i per l’esforç per fer progressar un país que desprès de 23 anys de Governs Convergents, tenia unes mancances força importants.

Has estat capaç de marcar un punt d’inflexió en la política catalana, el nostre país ha progressat més en aquests 7 anys de govern d’esquerres que en tota la democràcia i això quedarà de manera clara, les ciutadanes i ciutadans de Catalunya poden gaudir de més i millors serveis desprès de la teva gestió com President de la Generalitat.

Es veritat que hem tingut de lluitar amb una situació de crisi generalitzada, es veritat que alguns companys de viatge no han estat a l’alçada, pro no podem culpar a ningú, així no permetria gaudir de manera sincera del reconeixement de la bona gestió, molt bona gestió.

Has aconseguit trencar la barrera de l’origen, semblava que per ser president  manqués un certificat de naixement que fixes un origen més o menys català i això ja no serà mai més objecte de debat, tant sols per això, ja podem estar contents. Que pocs creien que una persona nascuda lluny de Catalunya, d’origen modest, del Baix Llobregat pogues arribar a ser President de Catalunya.

Deixes un Estatut amb un finançament molt millorat, el millor de l’historia, escoles, hospitals, comissaries, carreteres i transport públics, i un impressionant etcètera d’infraestructures i serveis dels que gaudirem totes i tots els ciutadans de Catalunya, tots i especialment les treballadores i treballadors.

La teva seriositat, rigor i capacitat d’esforç han de servir per fixar uns objectius clars per el futur, perquè les ciutadanes i ciutadans de Catalunya necessitat un PSC fort i amb un projecte clar, perquè el projecte de CIU ja el coneixem, un país de fireta, ple de demagògia, d’egoisme i missatges buits.

Jose, moltes mercès per el teu esforç en un dels moments més difícils per el nostre país, i per cert, encara tens moltes coses a fer, queda feina i tots som necessaris, especialment tu.

Gracies President.