17.10.07

El PSC fent Pallejà

En el darrer Ple Municipal Ordinari el Grup Municipal Socialista ha aconseguit aprovar les següents mocions: 1. Realització d’una auditoria de les contes de l’ajuntament. 2. Realització d’una auditoria de la Comissió de Gestió de Fontpineda. 3. Revisió dels contractes de l’ajuntament. 4. Control i l’atenció als gats que viuen a la via publica. 5. Control i la protecció dels animals domèstics. 6. Realització d’un pla d’actuació del paratge de les Rovires. 7. Utilització de les noves tecnologies en el funcionament municipal i l’estalvi de materials.

L’equip de govern no va presentar cap moció ni proposta de millora pel municipi, només mocions administratives de nomenaments de càrrecs i contractacions de personal per urgència, no per concurs públic.

Evidentment desprès de molts dies de govern municipal, l’actual equip encara no s’ha posat a treballar, perden el temps intentant explicar el que no te explicació, els seus sous. Com a Grup Municipal Socialista els demanaríem que deixessin les vergonyes, que tothom sap com són i dediquessin el temps a governar i no a vendre contes de fades.

Veritablement al final el problema del sous no serà un problema, el problema serà el que no tenen cap proposta per Pallejà, només vendre fum i mentides.