29.10.07

Els Socialistes som diferents.

Quant les dificultats per la construcció de l’AVE obren els informatius de radio, televisió i les primeres planes dels diaris, els Socialistes donem la cara.

Quant el PP es frega les mans pensant i actuant demagògicament amb els redits electorals que la recuperació de l’abandonament en que 8 anys de govern de dretes a l’Estat Espanyol a generat a Catalunya, el President Zapatero i els alcaldes del Baix Llobregat trepitjant el carrer donant la cara i donant solucions.

Quant CIU desprès de l’evidencia del desgast que la seva política trista, mercantilista i antiquada a generat en el nostre país. Del retard en les infraestructures, de la manca d’inversions i de veritablement fer progressar el país, en aquests moments observen col·lapsats, con un Govern Socialista a la Generalitat finalment està realitzant l’esforç de recuperar el tems perdut.

Amb problemes, amb retards, evidentment, molts d'ells problemes generats per els anys en que CIU ha defensat el seu interès i en cap cas el interès de Catalunya, ara si, ara estem aconseguint recuperar les infraestructures del nostre país i això es nota, i es notarà en el nostre futur i en la nostre societat.

Es un exemple molt senzill, pro no es massa diferent que quant un decideix realitzar obres a casa seva, sempre es generen incomoditats, problemes i retards, desgraciadament son les incomoditats d’executar els projectes que altres no foren capaços.

Catalunya mereix l’esforç i a de ser un Govern Socialista qui assumeixi amb valentia i decisió aquest desafiament. Endavant i esperem amb il·lusió la finalització de les obres, d’aquestes i d’altres, del quart cinturo, de les noves línees de metro, de l’aeroport i de tants altres que estan fen el nostre país més competitiu en el conjunt de l’estat i millor per les dones i homes que vivim a Catalunya.