22.5.07

Sense un PSC fort no hi haurà governs d'esquerres.

Montilla constata que "els líders de CiU ja no pensen en Catalunya" sinó en altres afers, com "què faran desprès del 27 de maig, el futur de la coaliciói el futur polític dels actuals dirigents"

El primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, ha advertit aquesta tarda que "sense un PSC fort no hi haurà governs d´esquerres". Per aquest motiu, ha demanat "una gran participació i un gran recolzament a les llistes del Partit dels Socialistes de Catalunya, ja que el PSC és la garantía de progrés". "Poden treure representació altres forces, però sense un PSC fort, sense un PSC que no tingui un suport majoritari, potser no hi haurà governs d´esquerra", ha insistit.

Montilla ha afirmat que "el PSC és la garantía de barrar el pas a la dreta, tant la dreta espanyola com la dreta catalana que cada dia fan més evident el seu apropament per unir-se contra els governs d´esquerra". La mobilització de l´electorat permetrà "barrar el pas a la dreta espanyola que atia l´enfrontament territorial i atia l´enfrontament social".

A més, ha dit Montilla, els vots al PSC també serviran per "barrar el pas a la dreta catalana que encara no ha assumit la realitat d´estar a l´oposició al Parlament com ho demostren els insults i desqualificacions que han dit durant el cap de setmana". El primer secretari ha els avisat que amb aquest insults "aconseguiran titulars però segur que no vots. Aconseguiran, en canvi, allunyar els ciutadans de la política".

CiU ja no pensa en Catalunya

José Montilla ha constatat que "els líders de CiU ja no pensen en Catalunya", sinó que "estan pensant què faran desprès del 27 de maig; en Madrid; en el futur de la coalició; en el futur polític dels actuals dirigents". "El que està clar és que no pensen en Catalunya" , ha conclòs.