21.11.11

El PSC de Pallejà recupera vots i es converteix en la llista més votada.

El PSC de Pallejà es converteix novament en la llista més votada al nostre municipi, desprès de dos comicis on el PSC va perdre la primacia electoral al municipi, el Partit dels Socialistes de Catalunya ha superat a Convergència i Unió que ha estat la segona formació política del municipi i al Partit Popular que ha estat la tercera. Un resultat que mostra una gran recuperació de la nostre opció política a Pallejà, més enllà dels resultats generals.

Per aquesta raó, voldria agrair a les veïnes i veïns de Pallejà la seva confiança, el recolzament rebut, reafirmant el nostre compromís per seguir treballant en la millora del municipi amb un projecte de tots i per tots, perquè Pallejà pot ser un municipi millor, amb una millor gestió i més preocupat en atendre a tothom que en banderes i religions.

Perquè estimem Pallejà, aquesta victòria en un entorn de crisis generalitzada, ens esperona per seguir treballant en aquest excel·lent projecte.

També voldria trametre un reconeixement especial per les companyes i companys que van dedicar el seu diumenge a fer d’apoderat en les eleccions generals, més enllà d’indignants, enfadats, descontents o desorientats, conscients de que no podem delegar aquestes decisions en altres.  Moltes mercès a totes i a tots.