3.6.11

Obrim una porta a l’optimisme

Desprès de les eleccions municipals, cada formació política farà el seu anàlisis de les raons per les que hem tret aquests resultats i perquè la participació ha estat força baixa.

La veritat es que s'ha de reconèixer que CIU, EP i PSC hem baixat en vots, PDF i JA han millorat mínimament els seus resultats i com guany important, el PP ha tret un regidor per primer cop. En nombre de regidors el resultat es el següent: CIU 5, EP 4, PSC 3, PDF 3, JA 1 i PP 1.

Aquest resultat encara que dolent, obre la porta a tota mena de combinacions i possibilitats de pacte i promet uns dies força interessants i hem d’agrair la veïnes i veïns de Pallejà el suport i confiança en uns moments tant complicats, segur que els vots del PSC no seran vots perduts i faran molta feina per el nostre poble.

El Partit dels Socialistes de Catalunya, amb la seva vocació de servei a les veïnes i veïns de Pallejàtreballarà per constituir un govern municipal fort, que pugui tirar endavant aquests propers quatre anys, amb la seguretat de que amb sentit comú aconseguirem fer d’aquest un municipi millor, treballant tots junts per Pallejà.

I si el futur ens porta a l’oposició, també treballarem per construir una alternativa honesta i eficient per proposar el millor per el poble i per el conjunt de les veïnes i veïns de Pallejà.

Obrim una nova legislatura amb optimisme i ganes de respondre amb decisió als pallejanencs i pallejanenques.