29.6.08

Coherència i responsabilitat.

Avui excepcionalment voldria parlar del PSC de Pallejà; imagino que els nostres companys d´altres formacions polítiques municipals respiraran tranquils, donada la tensió que han demostrat les darreres setmanes. Sembla ser que el fet de denunciar el mal funcionament de l´ajuntament no s´adapta als seus paràmetres polítics, imagino que el nyap i el descontrol serien més correctes.

Per exemple, aquestes papereres verdes horribles que han col·locat per tot el municipi, un model que ha demostrat la seva inutilitat en tots els municipis on fa temps les instal·laren (a part de que estèticament tindríem molt a comentar).

Tan sols voldria fer un comentari, ja dic, parlant del PSC de Pallejà, passi el que passi, seguirem denunciant el mal funcionament de l´ajuntament i reivindicant que un Pallejà millor és possible.

I si això a algú el molesta, que tingui paciència; pot fer dues coses, millorar o reconèixer que no està capacitat. Però nosaltres seguirem, amb respecte vers tothom, però especialment per les veïnes i veïns de Pallejà, que són qui estan pagant les conseqüències de la mala gestió.