14.12.08

Gracies company David Vegara.




Divendres vaig tenir l’oportunitat d’assistir a un sopar conferencia amb el nostre company David Vegara Figueras, Secretari d’Estat d’Economia del Govern de l’Estat. Primer tinc d’agrair al company Xavier Marín, Director de l’Escola de Formació Xavier Soto l’oportunitat i desprès evidentment a David Vegara per la claredat i precisió en les seves explicacions.

La veritat es que quant un te l’oportunitat d’escoltar els seus raonament i la definició de les propostes plantejades per el Govern a fi i efecte de vèncer la crisi econòmica, apareixen en el meu cas dos sentiments.

Per una part un sentiment de confiança de que veritablement amb eficiència i capacitat de treball aquest Govern esta actuant i l’altre sentiment, un sentiment d’orgull, l’orgull de poder pertànyer a un partit com el PSC, que en una situació tant complicada com l’actual, tant el President Montilla, con les companyes i companys que treballen i s’esforcen en fer d’aquesta una societat millor, estant donant la cara.

Gracies David i estic convençut de que amb el teu esforç i el de companyes i companys com tu, aconseguirem guanyar a aquesta crisi i un futur encara millor per tots els ciutadans.