12.4.07

Perquè un centre per a discapacitats a Pallejà.

A Pallejà tenim les mateixes necessitats i drets que la resta de municipis, això es evident. Els serveis essencials els tenim coberts de manera raonable, segurament hem de millorar l’assistència medica, l’accés a al habitatge, la mobilitat, etc.

No obstant això les veïnes i veïns de Pallejà sempre que necessitem un servei més especialitzat o d’abast supramunicipal, hem de desplaçar-nos a altres municipis.

Es evident que cada Poble i Vila de la Comarca no pot tenir un hospital, uns Jutjats, o un Registre de la Propietat per a ell sol. Pro el que també es veritat es que quant s’instal·la algun servei d’aquest supramunicipals, mai es a Pallejà.

El servei d’assistència medica que significa el CUAP, dons a Sant Andreu de la Barca, el nou centre d’urgències mediques, dons a Sant Vicenç del Horts, el desdoblament del registre de la propietat per a Pallejà i Corbera, dons a Corbera.

Perquè es produeix això? No serà que aquest alcalde no mereix la confiança de les institucions, no serà que esta perdent el tems en tonteries i s’escapen possibilitats de millora per a Pallejà.

Per aquesta raó hem estat els impulsors per a la creació d’un centre d’assistència per a discapacitats, per atendre les possibles petits problemes d’aprenentatge dels nens, problemes de comportament, fins a patologies severes i una possibilitat de funcionament com a Centre de Dia. Per una vegada quant necessitem algun d’aquests serveis, ja no tindrem necessitat de desplaçar-nos a altres municipis.

Millorarem la qualitat dels serveis i cercarem els que actualment no estar resolts.