28.4.06


Esquerra Republicana, no entén res.

Esquerra Republicana esta fen el joc al Partit Popular, tota la pressió de la Divisió Mediatica Brunete, no es suficient perquè el companys de Govern a la Generalitat, entenguin que el veritable enemic de l’Estatut i dels drets de decisió dels Catalans es l’actual direcció del PP.

Perquè els fan el joc?

Potser per egoisme, pensen que desmarcant la seva proposta per l’Estatut, captaran vots de CIU, quina pobresa, quina manca de visió de país, tan que s'omplen la boca parlant de Catalunya, i son capaços de vendre els interessos de la nostre nació per un grapat de suposats vots.

Es molt trist pensar que les Joventuts d’Esquerra Republicana faran campanya amb el PP en contra de l’Estatut, sort que les urnes ens posen a tots a la nostre veritable realitat.

Quina pinça més curiosa i patètica, PP i JERC, amb el vist i plau d’Esquerra Republicana, i en Artur Mas a l’Hospital amb les mans cremades, pensant amb els vots que podrà prendre a Esquerra Republicana i al PSC i a Iniciativa i evidentment al PP.

Ens queixem de la duresa dels governants de l’Estat i nosaltres no som capaços de defensar el nostre país, oblidant l’interès partidista i la demagògia barata d’aquests partits, evidentment l’únic partit polític que esta mantenen el seu respecte per les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es el Partit dels Socialistes de Catalunya.

Guanyarem l’Estatut i guanyarem un futur millor per a tots.