4.4.06

Article d'opinió de Francesc Garcia: "L'Alcalde haurà de rectificar, la llicencia a la gasolinera imcompleix la normativa vigent".


Davant les declaracions fetes al Diari Aquí de l'Alcalde Jordana en el que diu que ja disposa de tots els permisos i que compleix la normativa vigent... Francesc li respòn...
La ignorància no te límits, i també es molt valenta. Aquesta valoració es de fàcil aplicació per l´Alcalde Jordana. No volem un altre gasolinera a l´entrada de Pallejà, aquesta es una opinió, però quant diem que l´Alcalde Jordana esta incomplint la llei, no es una opinió, es un fet. L´Ajuntament no pot donar una llicencia per una nova gasolinera, mancant l´autorització de la Generalitat de Catalunya. Per deixar clar que això no es una opinió, es un fet, adjuntem relació de les Lleis que l´Alcalde menysprea i que poden tenir conseqüències econòmiques molt greus per el Municipi. Decret 328/1988, d´11 d´octubre, referent a unitat hidrogeològiques delimitades en annexos 1 i 2. Article 15 del Reglament de Domini Públic Hidràulic (Real Decret 849/1986, d´11 d´abril). Regim d´explotació dels aqüífers DOGC mún. 3667, 4093, 26203) I altres reglaments referents als recursos hidràulics. Se que es pesat, pro podeu consultar a la Web de la Generalitat de Catalunya a fi i efecte de comprovar com l´Alcalde Jordana, no coneix la llei, no obstant la ignorància de la mateixa no eximeix del seu compliment. Perquè no volem creure que ha donat la llicència de manera il•legal i també intencionada. Quants diners més costarà la seva incompetència a les veïnes i veïns de Pallejà. El Partit dels Socialistes de Catalunya, te raó.