29.7.09

El PSC de Pallejà condemna l’atemptat contra la caserna de la Guàrdia Civil de Burgos.


El PSC de Pallejà és suma a la condemna de la Comissió Executiva del PSC i rebutja amb contundència l’atemptat amb furgoneta bomba que ha tingut lloc aquesta matinada al costat de la caserna de la Guàrdia Civil de Burgos.


Tanmateix, vol expressar el seu suport a la tasca que estan desenvolupant els Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat a favor de la pau i en defensa de les llibertats. Així mateix, vol mostrar el seu recolzament als ferits i els seus familiars.


Els socialistes catalans reiteren que el soroll de les armes dels terroristes no aconseguirà cap dels seus objectius i fan una crida a la unitat de les forces democràtiques per lluitar contra ETA.

28.7.09

Un altre tarda d’estiu.



Un cop més, estic dedicant una estona a treballar com regidor a l’oposició de l’Ajuntament de Pallejà, com va dir un dia el president de l’associació de veïns, “para esto cobrais”


I tant que cobrem, uns docents Euros cada dos mesos, 1.200 a l’any i per tant uns 4.800 Euros en els quatre anys de legislatura, en quatre anys. Tant com l’alcalde en un mes.


Esta ve, Pallejà te seriosos problemes econòmics, Pallejà no pot fer front als molt compromisos que aquest govern municipal esta incomplint, pro per festes i “despeses de representació” sempre tenen un reco, encara que aquests diner surtin de altres partides del pressupost, tot és el mateix, fiquen la ma a la caixa i de quin lloc surt i surt.


I desprès és sorprenen quant ens posem força seriosos, això no és un joc, això és molt més seriós que organitzar la festa major, o treure als nostres avis a passejar, això és governar un municipi i la veritat és que fa força por veure la seva política, per dir-li d’alguna manera.


Tenim contenciosos de tota mena, fins aquí, preocupant pro res de nou. El problema és que estan començant a arribar les sentencies i casualment totes son en contra de l’ajuntament. Normalment quant una persona porta a un ajuntament a un contenciós, és normalment perquè pensa que té raó, donat que aquest procés legal, és car i lent.


Ara resultat que per Pallejà aquests contenciosos estan començant a posar pressió i preocupació per el perill econòmic i el impacte que pot tenir per els serveis i els impostos de les veïnes i veïns de Pallejà, això dels Camp d’en Ricard, Can Montmany o ara els abocament de terres contaminades, sembla més una crònica judicial que el resum d’una situació política. I ells de celebració, sopant i dinant pagant les veïnes i veïns de Pallejà. Tots ells celebrant que poden viure a conta dels demes i no treballar.

21.7.09

A Pallejà també tenim mercats de la taronja “ORANGE MARKET”.



ORANGE MARKET. Vol dir el mercat de la taronja, alguns cops les coses es diuen pel seu nom. I jo li diria a la Senyora Rita Barberà que “cree el ladrón que todo el mundo es de su condición” no tots els politics rebem o acceptem regals, no, la classe política no és vostè, vostè és d’un altre classe. La del PP.


Alguns politics, jo diria la majoria dels que jo conec, son dones i homes preocupats per el seu entorn, que decideixen dedicar el seu temps a servir a la seva societat i que renuncien a aficions, familiar o dedicació laboral per intentar millorar el seu municipi o el seu país.


Això és la política per tots nosaltres, sentir a aquesta gran sacerdotessa de l’especulació Inmobiliaria, aquest exemple d’autoritarisme, sectària i engreixada en la salsa de corrupteles i interessos del PP, dir que tots el politics som iguals, hem fa pensar en que jo no soc ni serè mai com aquesta dona, afortunadament.


La seva confusió esta no pot ser justificada i tant sols respon als plantejaments d’un partit que intenta expulsar a tothom i apropiar-se dels símbols, les banderes i els sentiments. Nosaltres sabem que és ser politics, nosaltres sabem que les úniques satisfaccions son poder respondre a les necessitats de les ciutadanes i ciutadans i donar veu als que no la tenen. Senyora Rita, vostè no pot dir que tots els politics rebem obsequis, el que possiblement volia dir és que tots el politics del PP reben regals i encara i així, no crec que sigui veritat.


A Pallejà tenim certs elements que també pensen que tenen el poder i el poder el tenen les ciutadanes i ciutadans, i aprofitar-se del càrrec per beneficiar a les seves amigues i amics, no és lícit. Per tant aquests politics de poca qualitat que desitgen donar-li la raó a la Senyora Rita, els demano que deixin Pallejà en pau, perquè un Pallejà millor és possible, possiblement quant ells ja no estiguin, perquè regalar una bossa de Loui Vuitton a Rita Barberà, és tan inapropiat com pagar milers d’euros per unes escultures per les rotondes quant necessitem altres coses a Pallejà, molt més importants.

16.7.09

El Ayuntamiento de Pallejà, cuida el bosque de “boquilla”.


Mucha escultura, mucha grava y mucha croqueta, pero la verdad es que Pallejà está empezando a transmitir una grave imagen de dejadez. El actual equipo de gobierno ha descuidado ciertas obligaciones que actualmente están generando un evidente deterioro de nuestro entorno más inmediato.


Pallejà está triste, el mobiliario urbano deteriorándose, está bien poner una mesa de pingpong, pero también es necesario mantener lo que tenemos y uno de los valores más importante es el bosque de Pallejà.


La dejadez y falta de control del Ayuntamiento de Pallejà está permitiendo situaciones muy preocupantes, dando un paseo por el bosque de Pallejà podemos encontrar materiales de todo tipo abandonados, vertidos y basura, mucha basura.


Es urgente actuar y dada la facilidad que tienen nuestros alcaldes en negar la evidencia, creo que las imágenes son muy claras. Menos croquetas, menos cervecitas y más trabajar. Pallejà merece mucho más.

El nou finançament una millora per els ciutadans de Pallejà i de tota Catalunya.


Finalment desprès de molta feina, el Govern de la Generalitat encapçalat per el nostre President Josep Montilla pot presentar en nou acord de finançament amb l’Estat.

Més enllà dels crits i soroll generat per CIU i el PP donat que no pot permetre, que els seus acords de finançament, que segons ells justificaven fer a Jose Maria Aznar President del Govern, han quedat reduïts al ridícul, a la misèria.


Més enllà d’aquests sorolls, hem de celebrar el resultat de les negociacions i amb això demostrem que el progrés del que Catalunya esta gaudint amb aquest Govern Socialista continuarà i seguirà aconseguint amb esforç, treball i discreció, que les veïnes i veïns de Catalunya gaudeixin de millors serveis i d’una societat més justa.


I en aquests ciutadans de Catalunya, hem d’incloure les veïnes i veïns de Pallejà, que amb una victòria socialista a les properes Eleccions Municipals, Pallejà necessita sortir del cau, dels despropòsits i de l’amiguisme actual. Escultures a 14.000 Euros, un milió nou-cents mil Euros en grava per els forats dels arbres, Pallejà te moltes necessitats, més enllà de necessitar dos alcaldes.

Més serveis i millors i una millor gestió dels recursos, gestionant de manera transparent i responsable.

13.7.09

L’Ajuntament de Pallejà, malbarata els diners.





















Més 1.900.000 Euros integrants de l’ajut del govern central per els ajuntaments i el nostre, el de Pallejà, es gasta aquesta pila de diners en grava per els forats dels arbres i tres escultures de 14.000 Euros en total.


Pallejà no te cap altre necessitat?

Ja esta tot fet?


Tant sols celebracions i malbaratament, això és el que resulta d’aquest govern municipal, desprès, excuses de mal pagador, que si estimem el poble, que si som folls de Pallejà.

Si veritablement estimessin el poble, deixarien de fer el ridícul i buscarien algú que tingues alguna noció del que significa ser alcalde de Pallejà. Quina pena per el nostre poble.

9.7.09

L’acord Mas-Aznar de 2001 és històric per ridícul i definitiu pel mal que ha causat a Catalunya.


La vicepresidenta del PSC i presidenta del grup parlamentari socialistes-CpC, Manuela de Madre, ha assegurat, en relació a la negociació del nou sistema de finançament, que la xifra que l’any 2001 van pactar José Maria Aznar i Artur Mas va ser històrica i definitiva: “històrica per ridícula i definitiva pel mal major” que va causar a Catalunya, condemnant-la a no tenir mecanismes de revisió en funció de l’augment de la població.


Segons Manuela de Madre, aquell pacte es va produir “en una època en què s’entenien perfectament el nacionalisme català i el nacionalisme espanyol més bel•ligerant”. En aquest sentit, De Madre ha afirmat que “no ens donarà lliçons qui va pactar una cosa tan negativa” i qui “només té interès en canviar el govern a Catalunya i, si pot, també a Espanya”.


Manuela de Madre ha fet aquestes declaracions durant una entrevista al programa Protagonistas, a Punto Radio, on ha lamentat que, en un tema tan transcendental com el finançament, “CiU no fa costat al govern i ha donat 11 xifres diferents en un any”.


“Ens hagués agradat que CiU hagués estat més al costat del govern perquè la veu catalana hagués tingut una bona posició”, ha afegit.


Finalment, De Madre ha manifestat que “estic d’acord amb el senyor Duran i Lleida en que necessitaríem treballar junts en qüestions fonamentals” en lloc d’afirmar, com ha fet Artur Mas de forma reiterada, que ja s’ha pactat un mal acord.

6.7.09

Les úniques desqualificacions són les que utilitza CiU contra el president de la Generalitat.


El secretari d’Organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat avui que “les úniques desqualificacions que hi ha en la política catalana són les que utilitza Convergència i Unió contra el president de la Generalitat i el seu Govern” i ha lamentat “el mal estil de fer política” de Mas i d’altres dirigents de CiU.

“Al senyor Mas el que li passa és que té mala consciència pel mal acord de finançament que va signar el 2001 amb Aznar i que ha condemnat Catalunya a l’asfíxia econòmica, una conseqüència que ara reconeix”, ha subratllat Zaragoza, per qui “l’actitud entreguista de Mas queda ara més retratada que mai davant la fermesa del Govern i el seu president”.

El dirigent socialista ha recordat al cap de la oposició que ell no va tancar cap model de finançament l’any 2006: “tal i com va explicar Felip Puig, l’únic que va anar a fer Mas a la Moncloa va ser suplicar la presidència de la Generalitat”.

Zaragoza ha volgut ressaltar la “mentida” de Mas insistint que de l’Estatut es desprèn un model de finançament i li ha recordat que “el seu candidat Ramon Tremosa va dir just al contrari en campanya sense que hagi estat desautoritzat”.

3.7.09

Pallejà, un nuevo despropósito muy peligroso.


En los últimos meses con la participación del Ayuntamiento de Pallejà, han aparecido una gran cantidad de tierras distribuidas per los caminos y el margen del rio. Estas tierra o lodos, llenan parcelas, cunetas y en algunos casos han estado descargadas en montículos o directamente sobre el rio, dando una sensación muy desagradable.


Analizando el contenido de estas tierras descubrimos que son lodos sucios y muy posiblemente podrían llegas a estar contaminados, situación preocupante, dado que se distribuyen sobre una gran parte de nuestro territorio.


Durante los días en que se vertieron estas tierras, observamos la coordinación de diferentes responsables municipales y en algunos casos incluso la presencia del Alcalde Rubio Leiva, especialmente un día que uno de los camiones quedo embarrado por los propios lodos y fue necesario solicitar la colaboración de una grúa de grandes dimensiones.


Esta preocupante situación coincide con varias informaciones recibidas per el Grupo Municipal Socialista en el que nos informan de que se han producido actuaciones ilegales que ponen en peligro la salud de las vecinas y vecinos de la zona, por esta razón estamos investigando la actuación del Ayuntamiento de Pallejà y en pocos días, podremos completar y confirmar lo que ya sabemos y que por su gravedad no nos atrevemos a decir públicamente por no generar alarma en el municipio.


Una vez más se demuestra que este equipo municipal no sabe lo que tiene entre manos y en muy poco tiempo están poniendo en peligro no solo la viabilidad de nuestro pueblo, sino también la salud de las vecinas y vecinos de Pallejà.


Imaginemos por un momento que estos lodos están contaminados tal y como lo parece, imaginemos que puede pasar con las personas que paseamos por los caminos del rio, o las personas que cultivan su huerto, o los que practicamos algún deporte en la zona o simplemente los que pasean su perro.


¿Que está pasando? ¿Solo estamos nosotros para intentar evitar los despropósitos de esta gente?
Seguiremos informando tan pronto como podamos confirmar las informaciones recibidas.

1.7.09

La Llei d’Educació és una llei al servei del país.


La presidenta del grup Socialistes-CpC i vicepresidenta del PSC, Manuela De Madre, ha afirmat avui que amb l’aprovació de Llei de la Llei d’Educació de Catalunya “hem fet el que ens pertocava: donar resposta a la reivindicació de la societat amb una llei d’acord amb l’Estatut”.

“Estem satisfets perquè és una llei al servei del país, al servei de les aules, els alumnes, el professorat, les famílies i de tot el sector educatiu”, ha afegit. Segons la dirigent socialista, “a partir d’aquesta llei, les futures generacions seran ciutadans més ben preparats”.


De Madre ha celebrat l’acord amb CiU en l’aprovació de la llei i ha explicat que “ens agradaria que aquest esforç de consens per a una llei tan important el tinguéssim també per al moment de crisi econòmica que vivim”.