27.4.09

Nada dura para siempre.

Algunas personas piensan que pueden mejorar su pueblo y algunas personas piensan que pueden mejorar solo su vida.

Algunas personas piensan que pueden ayudar a los demás y algunas personas piensan que lo mejor és ayudarse a sí mismo y a los suyos.

Algunas personas piensan que la honradez és una virtud necesaria y algunas personas piensan que la honradez es simplemente una opinión.

Algunas personas piensan que trabajar de manera desinteresada es algo digno y algunas personas piensan que lo mejor es vivir sin trabajar.

Algunas personas piensan que el dinero se gana con esfuerzo y algunas personas se esfuerzan por ganar dinero sin hacer nada.

Algunas personas piensan que la responsabilidad en el control del dinero público es algo imprescindible y algunas personas piensan que prescindir de cualquier control no genera responsabilidades.

Algunas personas piensan que la verdad siempre termina prevaleciendo y algunas personas piensan que pueden engañar a todo el mundo durante todo el tiempo.

Por todo esto, algunas personas pensamos que un Pallejà mejor es posible, que la gestión del dinero público debe ser transparente, que el esfuerzo y la honradez son imprescindibles en cualquier aspecto de la vida y también en la política y que no se puede jugar con el trabajo de los demás.

Por tanto, algunas personas pensamos que nada dura para siempre y que finalmente el tiempo pone a cada uno en su lugar. Ilusionémonos porque todos juntos haremos de Pallejà un municipio mejor.

20.4.09

Treballem força i amb força per Pallejà.


El PSC a l’Ajuntament de Pallejà vol expressar la seva preocupació per l’efecte que la crisi econòmica esta tenint en el nostre poble i lo malament que aquest govern municipal administra la situació.


Es evident que aquesta crisi afecta a tots els municipis, pro en el nostre cas, la manca de sentit comú esta generant situacions molt complicades que poden trencar la convivència de les veïnes i veïns de Pallejà.


Molts ciutadans de Pallejà estan afectats d’una manera o d’altre per la crisi, i seria tasca del politics, explicar quina mena de contractacions i acords poc transparents fa aquest ajuntament, donat estan generant greus enfrontaments entre famílies. El uns més propers al “poder” i els altres menys.


Potser ja no esperem res de l’actual govern municipal, potser tan sols que es produeixi la substitució a l’alcaldia, que l’Entesa nomeni alcalde al representant de CIU amb l’esperança que alguna cosa pugui millorar, pro si que tenim l’obligació de seguir treballant per Pallejà.


El que podrien fer alguns es seguir aquest exemple i deixar els insults i les mentides i més per el sou que cobren. Que no s’han donat conta de que estaven governant i que l’oposició som nosaltres no ells?. Be amb una mica se sort i responsabilitat, tornaran a ser oposició per molt de tems, per el be de Pallejà, que no mereix tantes tonteries.


Sort i esperança en el futur, perquè un Pallejà millor es possible.

16.4.09

Cas Treball - “Aquesta sentència confirma que el Govern de CiU va nomenar un alt càrrec corrupte.

José Zaragoza reitera el respecte per les decisions de la justícia però recorda que un ex alt càrrec de la conselleria ha estat condemnat a quatre anys i mig de presó.

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha afirmat avui que “la sentència del Cas Treball confirma que el Govern de CiU va nomenar un alt càrrec corrupte i per això cal que Artur Mas, com a líder de la federació, demani disculpes als ciutadans”.

Zaragoza ha deixat ben clar el respecte absolut per les decisions judicials però ha afegit que “els fets estan provats i la justícia ha dit ben clar que hi va haver irresponsabilitats”. Pel dirigent socialista, “ha quedat provat que aquest cas no va ser una qüestió que afectés només Unió Democràtica de Catalunya, sinó que va ser un cas que va afectar el conjunt del Govern de CiU”.

És per això que Zaragoza ha instat Artur Mas a “ser solidari amb els seus socis, donar la cara i dir què va passar al departament de Treball de la Generalitat quan CiU governava, ara que s´ha demostrat que un ex alt càrrec de la conselleria ha estat condemnat a quatre anys i mig de presó”.

Pel dirigent socialista “ara que la justícia ha parlat, els dirigents de CiU que llavors ostentaven responsabilitats de Govern ha d´explicar als ciutadans quina responsabilitat van tenir en la designació de persones que van aprofitar-se de diners de tots”.

2.4.09

El que diu Artur Mas ja no interessa a ningú.

José Zaragoza constata que el discurs "ple de mentides" del cap de la oposició el delata i l'invalida com a alternativa seriosa de Govern.

El secretari d´Organització del PSC, José Zaragoza, ha assegurat avui que "el que diu Artur Mas ja no interessa a ningú", un cop consultades les dades de l´audiència que va obtenir ahir el cap de l´oposició en la seva entrevista a TV3, una quota de pantalla del 10,5% amb 327.000 espectadors. "No són d´extranyar aquests números", ha afirmat Zaragoza, "el discurs ple de Mentides d´Artur Mas el delata i l´invalida com a alternativa seriosa de Govern, ningú el creu" .

Per argumentar aquestes afirmacions, Zaragoza s´ha remès a algunes de les declaracions de Mas durant la seva intervenció, com quan es va referir al deute històric d´Andalusia i va parlar de 3.600M€, una xifra per sobre de la real. "Perquè el que vol el senyor Mas ens enfrontar-nos amb altres comunitats" , ha sentenciat el líder socialista.

Zaragoza ha recordat que Mas proposa ara moderació salarial quan "el 2001, durant l´etapa del Govern Aznar, CiU va sumar els seus vots als del PP a Madrid per recolzar el decret de reforma del mercat de treball que afavoria els contractes temporals i la inseguretat laboral", i que ara defensa bonificacions per a empreses que no redueixin plantilla quan "sent conseller d´Economia va facilitar crèdits i avals a empreses que prèviament havien fet dràstiques reduccions de plantilla" .

El dirigent socialista també ha destacat que "mentre ara Mas defensa l´aval de l´Estat als Bancs durant el 2002, al costat d´Aznar, CiU es va abstenir en diverses mesures que volien modificar i augmentar el control del sistema financer com a conseqüència del cas BBVA". "I així podríem trobar força exemples, com quan afirma que l´Ajuntament de Sant Cugat paga els seus deutes a proveïdors a 30 dies i la realitat és que paga a 75 dies” , ha conclòs.