21.1.08

Primates de la política.


Decía un amigo que algunos políticos son capaces de generar un problema para luego proponer la solución del mismo.El Partido Popular plantea como objetivo de campaña garantizar la educación en castellano.


¿Qué no esta garantizada hoy?


¿Existen ciudadanas y ciudadanos en Catalunya, País Vasco, Extremadura o Murcia que no hablen en castellano?


¿Dónde esta el debate?


¿Existe un problema?


Evidentemente no. Estos primates de la política, con todo el respeto para los primates, no me gustaría que me acusaran de despreciar a los animales, son capaces de mentir, ya lo sabemos y especialmente Acebes y Zaplana, para intentar engañar a las ciudadanas y ciudadanos, pensando que son criaturas sin raciocinio.


El desprecio que demuestran por la verdad les descalifica de manera clara para gobernar un país, para representar a nadie y verdaderamente para ser considerados seres humanos inteligentes, la evolución a fracasado en algunos entornos.


Estoy convencido que el conjunto de la población se compone principalmente por personas preocupadas por sus problemas, que luchan y trabajan para mantener a su familia, educar a sus hijos y poder dotar a las personas que les rodean de educación, asistencia medica y todo lo necesario para sentirse felices y seguros. Con nuestros problemas, evidentemente, pero con una clara aspiración de mejorar.


¿Por qué razón los responsables del PP se obstinan en empeorar este país?


¿Por qué razón se lanzan a la charca como los gorrinos, para revolcarse en sus propias heces?


Mal llamados periodistas, que utilizan los púlpitos de emisoras de radio teóricamente cristianas.


Yo soy cristiano y si algo tengo claro es que ellos no lo son. No respetan al prójimo, mienten, amenazan, en resumen no respetan absolutamente nada.


Este planteamiento del todo vale no es lícito, somos una sociedad informada y posiblemente algunos quieren que seamos una sociedad mal informada, engañada y reprimida. Posiblemente quieren transmitirnos sus propias frustraciones.


Quedan pocas semanas para las Elecciones Generales, un resultado claro les demostrará que su intento de crispar, enfrentar y engañas no sirve para apoderarse de la voluntad de nuestro país.


Movilicémonos para que el resultado sea claro y consigamos que estos parásitos de la sociedad se fagociten entre ellos, ya lo están haciendo, pero después de las elecciones asistiremos a un espectáculo de canibalismo político que dejará sin audiencia a los mal llamados programas del corazón.


Reíros de las peleas mediáticas de famosos de medio pelo, lo del PP será un verdadero “tomate” y algunos de ellos pensarán en “donde estas corazón” recordando a Gallardón y otros no serán “hormigas blancas” más bien cucarachas negras y el “diario de patricia” desaparecerá tras el diario de algún patricio engordado tras las privatizaciones del PP. Con todo el respeto.

18.1.08

APROVAT ALT PER A ZAPATERO (El Periodico 18/01/2008)

Entre els líders polítics d'àmbit estatal, el que segueix traient més bona nota, amb un aprovat alt (5,7) és el secretari general del PSOE, José Luis Rodríguez Zapatero. En segon lloc, pròxim a l'aprovat tot i que sense arribar-hi (4,7), hi ha el coordinador general d'IU, Gaspar Llamazares. El tercer i últim lloc l'ocupa Rajoy, amb un clar suspens (2,8). Aquest últim, no obstant, és el que més bona nota aconsegueix entre els electors del seu partit. El grau de coneixement dels candidats socialista i popular és pràcticament universal.Gairebé les tres quartes parts dels enquestats en aquest Baròmetre d'hivern (el 72,5%) prefereixen com a pròxim president del Govern el líder socialista. El candidat conservador, Mariano Rajoy, només és el preferit pel 13,3%, un percentatge que supera en poc més tres punts el de persones que confessen que votaran el PP. Rajoy, per tant, tan sols té el suport dels votants del seu partit, mentre que Zapatero és el preferit de tota la resta.Segons el record de vot, les principals preferències per José Luis Rodríguez Zapatero es registren entre els electors del PSC, ERC, ICV-EUiA i CiU. Entre els tres primers, amb índexs pròxims a la totalitat i en el quart, amb majoria absoluta més que suficient. Entre l'electorat del PP, vuit de cada 10 prefereixen Rajoy. Aquest índex és també inferior al que reflecteixen els electors que confessen mantenir la seva fidelitat de vot als populars.Entre els altres grups d'enquestats segons el sexe, l'edat, el nivell d'estudis i la dimensió del municipi on habiten, la preferència per Rodríguez Zapatero és aclaparadorament majoritària en tots els segmentsPer un altre costat, independentment de les preferències expressades pels enquestats, més de set de cada 10 creuen que si se celebressin ara mateix les eleccions legislatives guanyaria l'actual president del Govern. Només un de cada 10 diu que guanyaria Rajoy.El convenciment en la victòria del candidat socialista és àmpliament majoritari en tots els segments d'enquestats. Segons el record de vot, fins i tot entre els votants del PP són majoria els que creuen que guanyarà el secretari general del PSOE.

15.1.08

Nou any, nous objectius.

Iniciem un nou any, aquest 2008 desitgem que porti coses molt bones per totes les veïnes i veïns de Pallejà i que el nostre municipi pugui progressar tal i com estan fent els municipis de la comarca.

El proper 9 de març tenim una cita molt important amb les urnes, les Eleccions Generals que elegiran als nostres representants a les Corts i al Senat han de ser un exemple de participació.

Les ciutadanes i ciutadans de Catalunya i evidentment els de tot l´Estat escollirem als nostres representats en les més altres institucions i molt concretament al President del Govern.

Aquest quatre anys darrers han estat apassionants, es veritat que sempre apareixen problemes, però en conjunt el nostre país i molt concretament el pes de Catalunya i la capacitat de decisió dels nostres politics s'ha pogut incrementar de manera molt important.

Pot ser l´exemple més clar han estat Carme Cachón i Joan Clos, ministres d´aquest excel•lent govern, que ha treballat de manera seriosa, fugint dels enfrontaments i les provocacions d´una dreta representada per el PP i acaronada per CIU, que en cap cas a reconegut la seva derrota democràtica i clara.

Uns per la pèrdua de poder en el govern central i altres per que la seva joguina, la seva raó de ser segueix i seguirà per molt anys fora dels seus interesses partidistes i sectaris. La Generalitat de Catalunya torna ha ser el govern de totes les catalanes i catalans, deixant d´estar en mans de mercaders que com a únic objectiu han tingut el interès propi i dels seus.

Jose Luis Rodriguez Zapatero i l´equip integrat per totes les companyes i companys que formaran part de la candidatura del nostre partit son la veritable opció per el Govern de l´Estat i molt especialment per Catalunya, no deixem que CIU torni a tenir un xec en blanc que els permeti mercadejar amb els interessos de la població.

Necessitem un govern socialista fort a Madrid que ens permeti seguir avançant, recuperant el tems perdut per el govern del PP i CIU, Catalunya no pot estar en mans dels que menteixen, ens venen o simplement ens menyspreen, Catalunya votarà socialista i farà això en veu alta i amb convicció.

Per les nostres escoles, per la sanitat, per les infraestructures, per el joves, per la gent gran, per tots, aquest 2008 tindrem de parlar clar i català a les urnes votant PSC, votant Carme Chacón i totes les companyes i companys que com nosaltres volem el millor per el nostre país.Bon any nou i defensem amb el nostre vot els interessos de tots.