28.4.06


Carta abierta del Director del programa radiofónico Protagonistas, el Señor Luis del Olmo a Federico Jimenez los Santos de la emisora Episcopal COPE.

" Me cuenta un sacerdote amigo, una buena persona que escucha la COPE porque se siente obligado a ser fiel a la cadena de los obispos, que ayer Federico Jiménez Losantos comentando la entrevista que hicimos el lunes al Presidente del Gobierno, aquí en Protagonistas, me calificó de algo así como periodista de cámara de Rodríguez Zapatero. Mira, Pequeño Talibán de sacristía, me conoces desde hace tiempo, hasta fuiste tertuliano en este programa, porque te invité a ello, y en vez de aprender un poco lo que es la libertad, la verdad y el respeto, te quedaste en el chillido y el insulto que tú te inventaste, porque aquí estas actitudes no se enseñan. De sobra sabes que es falso que sea periodista de cámara de Zapatero, como no lo fui de Suárez, ni de González, ni de Aznar. Lo sabes de sobra porque mi única atadura es la verdad, por lo que mientes a sabiendas, Pequeño Talibán. Pero tiene su coña que el que pronuncia esas acusaciones sea el periodista de cámara del cardenal Rouco. Hombre mira, la postura y la falsa actitud de la que me acusas sería más democrática que tus almuerzos de los viernes en el Palacio del Cardenal, recibiendo instrucciones. No le hables de mi al Cardenal que lo mismo le da por excomulgarme. Espero y esperaré sentando, Pequeño Talibán, a que algún día hables en tu programa y dejes hablar en libertad a los oyentes, a los que piensan de otra manera, a los que piensan de manera distinta a tu empresa y a ti mismo. Y que hables sobre el aborto o sobre preservativos o del sida o de los pederastas con sotana o de la financiación del clero. Te falta Federico para víbora, el talento, para gorrión te sobran ataduras, dejémoslo en paloma mensajera. En paloma más bien, y vas que vuelas "

Luis del Olmo.

Esquerra Republicana, no entén res.

Esquerra Republicana esta fen el joc al Partit Popular, tota la pressió de la Divisió Mediatica Brunete, no es suficient perquè el companys de Govern a la Generalitat, entenguin que el veritable enemic de l’Estatut i dels drets de decisió dels Catalans es l’actual direcció del PP.

Perquè els fan el joc?

Potser per egoisme, pensen que desmarcant la seva proposta per l’Estatut, captaran vots de CIU, quina pobresa, quina manca de visió de país, tan que s'omplen la boca parlant de Catalunya, i son capaços de vendre els interessos de la nostre nació per un grapat de suposats vots.

Es molt trist pensar que les Joventuts d’Esquerra Republicana faran campanya amb el PP en contra de l’Estatut, sort que les urnes ens posen a tots a la nostre veritable realitat.

Quina pinça més curiosa i patètica, PP i JERC, amb el vist i plau d’Esquerra Republicana, i en Artur Mas a l’Hospital amb les mans cremades, pensant amb els vots que podrà prendre a Esquerra Republicana i al PSC i a Iniciativa i evidentment al PP.

Ens queixem de la duresa dels governants de l’Estat i nosaltres no som capaços de defensar el nostre país, oblidant l’interès partidista i la demagògia barata d’aquests partits, evidentment l’únic partit polític que esta mantenen el seu respecte per les ciutadanes i ciutadans de Catalunya es el Partit dels Socialistes de Catalunya.

Guanyarem l’Estatut i guanyarem un futur millor per a tots.

5.4.06

Dos any de govern socialista, Felicitats.


Recordo a l’any 1990 com director de l’Estadi Olímpic de Montjuïc, la il·lusió i la sensació d’estar participant en un moment molt important, la preparació de coses que canviarien el nostre país i la percepció dels ciutadans de la nostre societat més immediata.

El dissabte passat dia 1 d’abril, tinguérem alguns una sensació similar, la sensació de que aquell jove de León, aquell líder optimista i respectuós amb els rivals polítics, ens pot donar moltes sorpreses i moltes satisfaccions.

La seva decisió, l’esforç per mantindré les conviccions i el que es correcte, desprès dels despropòsits i les il·legalitat comeses per el pobre d’esperit de l’Aznar i els seus "compadres" Rajoi, Acebes i Zaplana.

Felicitem al President Jose Luis Rodríguez Zapatero per els seus dos any de govern i felicitem a tots i tots les companyes i companys per els any de govern seriós, respectuós i responsable que aquest xicot castellà ens donarà.

4.4.06

Article d'opinió de Francesc Garcia: "L'Alcalde haurà de rectificar, la llicencia a la gasolinera imcompleix la normativa vigent".


Davant les declaracions fetes al Diari Aquí de l'Alcalde Jordana en el que diu que ja disposa de tots els permisos i que compleix la normativa vigent... Francesc li respòn...
La ignorància no te límits, i també es molt valenta. Aquesta valoració es de fàcil aplicació per l´Alcalde Jordana. No volem un altre gasolinera a l´entrada de Pallejà, aquesta es una opinió, però quant diem que l´Alcalde Jordana esta incomplint la llei, no es una opinió, es un fet. L´Ajuntament no pot donar una llicencia per una nova gasolinera, mancant l´autorització de la Generalitat de Catalunya. Per deixar clar que això no es una opinió, es un fet, adjuntem relació de les Lleis que l´Alcalde menysprea i que poden tenir conseqüències econòmiques molt greus per el Municipi. Decret 328/1988, d´11 d´octubre, referent a unitat hidrogeològiques delimitades en annexos 1 i 2. Article 15 del Reglament de Domini Públic Hidràulic (Real Decret 849/1986, d´11 d´abril). Regim d´explotació dels aqüífers DOGC mún. 3667, 4093, 26203) I altres reglaments referents als recursos hidràulics. Se que es pesat, pro podeu consultar a la Web de la Generalitat de Catalunya a fi i efecte de comprovar com l´Alcalde Jordana, no coneix la llei, no obstant la ignorància de la mateixa no eximeix del seu compliment. Perquè no volem creure que ha donat la llicència de manera il•legal i també intencionada. Quants diners més costarà la seva incompetència a les veïnes i veïns de Pallejà. El Partit dels Socialistes de Catalunya, te raó.

Francesc Garcia visita als veïns i veïnes de La Magina


El passat dissabte 4 de març el PSC de Pallejà va poder parlar amb els veïns i veïnes de La Magina.
Des de les 10 del matí, Francesc Garcia va tenir oportunitat de parlar amb molts veïns i veïnes de La Magina, primer durant tot el recorregut a peu que es fa realitzar al Barri, i a partir de les 12 h. es va fer una trobada de veïns i veïnes de La Magina.Francesc Garcia va aprofitar per explicar als assistents les propostes de millora del Barri que està elaborant el PSC així com també poder escoltar les propostes del veïns i veïnes.

La falta de respeto por el municipio, por los ciudadanos y por la legalidad vigente, se transmite también a la naturaleza
El Ayuntamiento de Pallejà corta árboles totalmente sanos sin causa justificada.La falta de respeto por el municipio, por los ciudadanos y por la legalidad vigente, se transmite también a la naturaleza, por un teórico interés estético, el Ayuntamiento de Pallejà ha ordenado cortar dos árboles del Carrer de la Iglesia, que estaban totalmente sanos y que en ningún caso interferían el crecimiento urbanístico del Pallejà Convergente, el que no se para ni ante el bosque, ni ante los vecinos, ni evidentemente ante un árbol o dos.Como en ese famoso dicho, al Alcalde Jordana posiblemente estos dos árboles no le dejaban ver el bosque, tengamos cuidado porque ahora que lo ha visto que no nos monte un bar de copas, una gasolinera o una urbanización.